avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate Oana E84

Activitate Oana E84


Buna ziua! Ma numesc Florea Oana si am un copil care face parte din dintr-un ansamblu folcloric care apartine de Consiliul Judetean.Acest ansamblu a participat in Luna August La un Festival concurs folcloric International, singurul concurs din România fiind recunoscut de UNESCO recunoscut si co-finantat de catre Ministerul Educatiei aflandu se pe lista de pe sit-ul acestuia La pozitia 57.Acest copilasi din Ansamblu au castigat Premiul I(1) si Trofeul acestui Concurs international.
Mentionez ca au participat ansambluri din 11 tari si mai multe ansambluri din România.
Intrebarea Mea este La ce categorie de bursa se va incadra La Bursa de excelenta Olimpica I(1) cu suma de 3000 lei sau Bursa de excelenta Olimpica II(2) c suma de 700 lei?Stiu ca bursa de excelenta Olimpica I(1) se acorda La concursurile Internationale iar Bursa de excelenta Olimpica II(2) se acorda La concursurile nationale.
Cu deosebita consideratie, Florea Oana.
Buna seara! Am dat in judecată primăria pt anumite drepturi salariale, dl avocat care ma reprezintă a trecut și daune materiale, înainte cu o săptămâna jurista primimariei m a sunat țipând la mine și spunându mi ca dacă mi se pare ca copilul( cu handicap grav) este o povara pt mine sa îl las la stat. Este ceva normal din partea juristei sa îmi adreseze aceste cuvinte?drepturile pe care le am cerut sunt 15%( pe care l am mai câștigat o data dar nu au binevoit sa mi l acorde in continuarea noului contract) , plata orelor suplimentare pt sâmbătă și duminica,introducerea indemnizației de hrana la calculul indemnizației de concediu și indemnizația pt lipsei AP cât este in CO in egala măsura cu zilele de CO. Li s a părut prea multe cereri și m a sunat pt a ma insulta și a mi denigra calitatea de mama. Multumesc sino seara frumoasa.
Buna ziua, și dacă nu s a depus nici pana la sfârșitul lunii Februarie se mai poate lua in considerare întâmpinarea depusă înainte de proces? Sau in luna Martie?multumesc. Și o săptămâna cât mai buna.
Buna seara! Va rog dacă se poate sa îmi Spune-ți ce perioada de timp are la dispoziție o primarie sa depună întâmpinare la dosar dacă in data de 30.12.2022 a primit cererea principala de chemare in judecată , pe 08.02.2023 a primit citație pt proces care are primul termen in data de 10.04.2023.Multumesc și multă sănătate.
Dna de la resurse umane a fost foarte ofensata ca nu am vrut sa accept sa semnez ca sunt de acord cu decizia , și când i am zis de ART 39 din OUG 114/2018 nu mai știa ce sa zică și m a amânat pt mâine sa se vadă ce se decide dacă mi se va da toată suma o data sau va rămâne eșalonat dar sa se informeze in ceea ce privește ART 39 de care “ nu știau”. multumesc și multă sănătate.
Buna seara! As vrea sa știu de la ce data intra in vigoare o hotărâre judecătorească ( Litigii munca 15%) ea fiind data in 29.12.2021, și hotărârea a ajuns la mine in Februarie 2022.Pt a intra in drepturi se considera din data de 29.12.2021 sau din data la care am primit hotărârea din Februarie 2022?
Intreb pt ca cei de la UAT mi au pus in fata oug 130/2021 ca toate hotărârile judecătorești din 1.01.2022-31.12.2022 se vor da in 5 ani( in transe). Eu dacă am hotărârea din data de 29.12.2021 mi se poate aplica aceasta lege și mie( ei neluând in calcul toate ART legii ca ex 39 punctul 4 și 5 prin care dacă mi se da eșalonat suma mi se cuvine și o dobânda remuratorie și indicele de inflație). Ei au luat doar ART prin care mi se da eșalonat suma.Multumesc și o seara frumoasa.
Buna ziua, in decizia curtii de apel scrie perioada doar pe un singur contract, Eu in cerere am cerut acordarea din data de 1.04.2018,voucherele de vacanta pt 2018, si stimulentul de risc pt perioada de urgenta unde am fost implicata direct in ingrijirea persoanei cu dizabilitati( acesta fiind fiul meu autism care are acelasi domiciliu). La dosarul pt apel dl avocat nu a binevoit sa depuna si contractul vechi 2017-2021 si cel nou 2021-2023,de aceea am primit doar pt perioada 2019-2021 pt contractul depus la dosar.mentionez ca in momentul in care am depus cerere pt acordarea a fost inaintea inchierii contractului vechi din 2017-17.07.2019,ea fiind depusa in 19.03.2019, ceea ce ar dovedi ca am avut contract si inaintea perioadei in care mi s a acordat acest spor.
As putea depune recurs la aceasta hotarare definitiva??multumesc si sper sa fi explicaticat cat mai clar problema intampinata. Multa sanatate.

Cornel Vasile a scris:

Solicitați instantei lămurirea dispozitivului, in sensul sa menționeze perioada de acordare.

Buna ziua, daca am castigat in instanta spor de 15% pt conditii de stres …, dar in hotarare nu s a specificat perioada pot depune o cerere sa mi se acorda si Din urma( mentionez ca am depus cerere in 2018 pt acordarea acestuia si nu mi s a recunoscut acest drept).acum il pot cere retroavtiv?multumesc
Multumesc și multă sanatate va doresc!
Buna ziua! Am și eu o nelămurire soțul a primit acasă o amenda privind necompletarea formularului de intrare in tara! In procesul verbal spune ca contestarea se face la Judecătoria in Circumscripția căreia s a săvârșit fapta.
Precizez ca procesul verbal este eliberat de către DIrectia de sanatate publica a județului Iasi , iar fapta consemnata a fost săvârșită in următoarele împrejurări : intrarea pe teritoriul României fără completarea Formularului digital in Romania și neîndeplinirea acestea.
Intrebarea este unde trebuie depusă la Iasi unde a fost eliberat procesul verbal sau la Judecătoria pe unde a intrat in tara. Multumesc.