avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate eduardtv

Activitate eduardtv

Răspuns la discuția inm
Oricum nu mai conteaza. Daca va uitati o clipa pe site-ul Ministerului Justitiei veti vedea ca au aparut 2 noi proiecte de legi: unul care modifica Codul penal (cel vechi, nu cel adoptat anul trecut) si unul care modifica Codul de procedura penala.
Asa ca, in ceea ce priveste ce este legal si ce nu, cred ca se pun multe semne de intrebare. Cum de altfel se pun si mai multe semne de intrebare in ceea ce priveste haosul legislativ din Romania. Ce ne va aduce viitorul apropiat?...Nu stiu cine este in masura sa raspunda!
Tematica, Lista posturilor vacante de judecatori si procurori si Bibliografia sunt publicate pe site-ul www.csm-just.ro la capitolul "Examen magistratura".
([ link extern ] ).
In ceea ce priveste Regulamentul trebuie consultate urmatoarele acte normative:
- HOTÃRÂRE Nr. 157 din 23 septembrie 2004
EMITENT: CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII
PUBLICATÃ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 879 din 27 septembrie 2004
- HOTÃRÂRE Nr. 276 din 22 decembrie 2004
pentru modificarea şi completarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere în magistratură, aprobat prin Hotărârea Consiliului Superior al Magistraturii nr. 157/2004
EMITENT: CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII
PUBLICATÃ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 13 din 5 ianuarie 2005
- HOTÃRÂRE Nr. 128 din 13 aprilie 2005
privind modificarea Hotărârii Consiliului Superior al Magistraturii nr. 157/2004 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea concursului de admitere în magistratură
EMITENT: CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII
PUBLICATÃ ÎN: MONITORUL OFICIAL NR. 379 din 5 mai 2005

Cam asta ar fi.
A... Da! Multa bafta!!!
Răspuns la discuția prestari servicii fara angajati
Nici nu aveati cum sa intelegeti ceva.

Raspunsul este DA.
Se poate factura prestare de servicii tehnica de calcul fara ca firma sa aiba vreun angajat, atata timp cat unul sau amandoi actionarii au functia de administrator in firma si cel putin unul are calificarea de presta acest serviciu.