elizacristina
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua!
In legatura cu temerea dvs legata de distrugeri sau neplata chiriei/utilitatilor, stipulati in contract o suma care se plateste in avans-garantie, care se returneaza chiriasilor doar daca au respectat termenii contractului( plata la zi chirie+utilitati, proprietate in stare buna).
De asemenea declararea contractului la ANAF se poate face online, deci puteti sa folositi contractul semnat online.
Asta presupune practic acordarea concediului in avans, ne puteti ajuta cu articolul in care se mentioneaza ca se poate acorda inainte de intrarea in CCC?
Buna ziua!
Din cate stiu se acorda cand salariata se intoarce.
Vedeti articolul de mai jos:
Art. 146. -
(2)În cazul în care salariatul, din motive justificate, nu poate efectua, integral sau parţial, concediul de odihnă anual la care avea dreptul în anul calendaristic respectiv, cu acordul persoanei în cauză, angajatorul este obligat să acorde concediul de odihnă neefectuat într-o perioadă de 18 luni începând cu anul următor celui în care s-a născut dreptul la concediul de odihnă anual.
Zilele de concediu de odihna acumulate in perioada concediului de maternitate nu se pierd si trebuie acordate ulterior de angajator.
Buna ziua!
Salariata dvs trebuie sa depuna medicalul la ambii angajatori. De regula la angajatorul unde are functia de baza se depune originalul si la celalalt angajator o copie conform cu originalul.Medicul care a emis certificatul medical trebuie instiintat ca salariata are mai multe contracte( in mod normal ar trebui sa stie ca trebuie sa-i dea original+copie parafata).
Buna ziua!
Va expun urmatoarea situatie:
Fratele tatalui meu (tatal fiind decedat) merge in instanta sa solicite deschiderea succesiunii dupa ambii parinti(bunicii mei) si partajarea averilor succesorale.
In conditiile in care doresc sa renunt la drepturile mele succesorale si nu vreau sa ma prezint la judecatorie am vreo obligatie? Se poate face partajarea bunurilor doar catre cei care se prezinta?
CIM in Romania cu clauza de telemunca si domiciliu angajat in Stockholm.
Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmeze angajatorul in cazul in care salariatul solicita sa lucreze din alta tara?
Buna ziua,
Va sugerez sa faceti o decizie interna de revocare a suspendarii in care sa precizati articolul corect. In Revisal nu se mai poate face nimic daca ati incetat suspendarea.
Daca doriti se poate face si online. Solicitati furnizorului sa va trimita instructiunile, dureaza cateva minute, iar tokenul ajunge prin curier in cateva zile. Eu am apelat la Certsign si am fost foarte multumita.