avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pilonul II - IT
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pilonul II - IT

In conditiile ultimelor modificari fiscale in ceea ce priveste reducerea cotei de CAS la salariatii din domeniul IT, in cazul in care nu exista o optiune a angajatului cu privire la mentinerea cotei de 25%, in cazul in care salariul brut este de 15.000 lei, la ce valoare se aplica cota redusa de CAS?
Cel mai recent răspuns: elizacristina , utilizator 16:47, 13 Noiembrie 2023
Buna ziua,
Cota redusa (21.25%) se aplica la suma de 10 000 lei iar pt diferenta de pana la 15000 se aplica cota de 25%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica 2019 razviko razviko Buna ziua as dori cateva informatii despre declaratia unica pentru 2019. In cazul unui PFA care a fost infiintat in 2018 (una a 4-a mai exact) s-a depus ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o speta cu privire la modul in care aplicam facilitatea ... Georgeta Avram Georgeta Avram Buna ziua, Am o speta cu privire la modul in care aplicam facilitatea fiscala acordata celor din domeniul IT pentru plata contributiei la CAS pentru angajatii ... (vezi toată discuția)
In conditiile in care plafonul de aplicare al facilitatilor fiscale ... oana.rom oana.rom In conditiile in care plafonul de aplicare al facilitatilor fiscale in sectorul constructiilor a fost redus de la 30000 lei la 10000 lei, inseamna ca cei care ... (vezi toată discuția)