avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Activitate SFX02

Activitate SFX02

Va multumesc pentru raspuns.
Cu stima.
Buna ziua.
Am incheiat un CIM cu timp partial (4 ore) cu o firma din data de 23.0.2013. Acest CIM a fost modificat cu doua acte aditionale: 1) prelungirea duratei contractului pe inca 3 luni si 2). transformarea contractului din "contract pe perioada determinata" in Contract pe perioada nedeterminata". Cel de-al doilea act aditional a intrat in vigoare in data de 23.11.2013. In acest ultim act aditional , se face precizarea ca in afara de durata contractului, toate celelalte elemente ale CIM raman neschimbate, deci inclusiv TIMPUL DE MUNCA de 4 ore.
Problema este ca de la data intrarii in aplicare a celui de-al doilea act aditional, conducatorul firmei m-a anuntat ca voi lucra OPT ORE.
La vremea respectiva nu am dat atentie acestui lucru asa ca m-am prezentat la serviciu pe un program de 8 ore.
M-am interesat sa vad cum este facuta inregistrarea in REVISAL, si este facuta tot cu 8 ore.
Nu stiu cum sa procedez in aceasta situatie si ce-ar trebui facut din punct de vedere legal pentru a mi se plati orele suplimentare efectuate timp de PATRU ani . Am incercat sa ma documentez de pe net, inclusiv de pe site-ul D-voastra , despre vreun caz asemanator insa nu am gasit nimic care sa ma lamureasca. In final am decis sa ma adresez D-voastra deoarece am observat ca sunteti singurul site care da raspunsuri utile si pertinente la intrebarile utilizatorilor.
Astept raspunsul D-voastra.
Va multumesc anticipat.
Cu stima