avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Nicu CJ

Activitate Nicu CJ

Da, așa este. Acea femeie nu trebuie nici măcar în ochi privită. Era soția mea de 11 ani și avea o relație extraconjugala cu instalatorul care ne-a lucrat în casa de aproximativ 3-4 ani în timp ce au muncea șofer în spațiul UE și veneam acasă doar câte 2 săptămâni o data la 3 luni. Ordinul de protecție l-a cerut pentru a o ajuta la divorț încât sa-mi lipescă mie o eticheta de agresor și sa nu pot cere unul din copii incat sa stea cu mine în Germania, cu mine și cu una din cele 4 miliarde de femei care îi pot tine locul fostul soții. Vroiam sa stiu daca intampinarea mă ajuta la fond incat sa informez justiția ca tot ceea ce a facut a fost simulare și înscenare bine pusa în rol de care s-a folosit ?
Mentionez ca fiind în Germania, judecată a reprezentat-o doar apărătorul meu.
Bună seara,
Soția mea mă hărțuiește cu plângeri la poliție și ordine se protecție, deși nu am lovit-o niciodată. A pierdut de 3 ori și ultima data a când a pierdut judecată de fond a făcut apel, iar cu ajutorul unor martore mincinoase î l-a aprobat.
Avocatul meu putea face intampinare la acel apel sau nu ???
Am primit un ordin de restricție, fără sa comit niciun act de violenta (ea a scos un certificat medico-legal contra cost) și cel mai tare mă deranjează ca a fost acordat pe perioada maximă