avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordin de protecție câștigat în apel. Se putea face ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordin de protecție câștigat în apel. Se putea face întâmpinare în acea fază a procesului?

Bună seara,
Soția mea mă hărțuiește cu plângeri la poliție și ordine se protecție, deși nu am lovit-o niciodată. A pierdut de 3 ori și ultima data a când a pierdut judecată de fond a făcut apel, iar cu ajutorul unor martore mincinoase î l-a aprobat.
Avocatul meu putea face intampinare la acel apel sau nu ???
Am primit un ordin de restricție, fără sa comit niciun act de violenta (ea a scos un certificat medico-legal contra cost) și cel mai tare mă deranjează ca a fost acordat pe perioada maximă
Ultima modificare: Joi, 23 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Nicu CJ , utilizator 10:35, 23 Noiembrie 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Unu. Prin intampinare se invoca aparari care fie tin de fondul prinicnii (de vreme ce ziceti ca nu ati facut nimic, nu era nimic de spus/scris) fie de procedura de judecata. Daca aparatorul d-voastra nu a depus intampinare probabil ca nici nu avea ce sa scrie in ea si nu acesta este motivul pentru care s-a emis ordinul de restrictie.
Doi. Ordinul de protectie se emite nu numai pentru violente fizice ci si pentru cea verbala sau de atitudine, etc.
Trei. Priviti partea buna: Vi s-a interzis in principal ceva ce oricum nu ati facut iar daca ea a cerut ordin de protectie e clar ca nu mai vrea sa va vada si acesta e un motiv suficient ca nici d-voastra sa nu mai doriti sa o mai vedeti. Mai exista inca vreo 4 miliarde de femei pe planeta.
Da, așa este. Acea femeie nu trebuie nici măcar în ochi privită. Era soția mea de 11 ani și avea o relație extraconjugala cu instalatorul care ne-a lucrat în casa de aproximativ 3-4 ani în timp ce au muncea șofer în spațiul UE și veneam acasă doar câte 2 săptămâni o data la 3 luni. Ordinul de protecție l-a cerut pentru a o ajuta la divorț încât sa-mi lipescă mie o eticheta de agresor și sa nu pot cere unul din copii incat sa stea cu mine în Germania, cu mine și cu una din cele 4 miliarde de femei care îi pot tine locul fostul soții. Vroiam sa stiu daca intampinarea mă ajuta la fond incat sa informez justiția ca tot ceea ce a facut a fost simulare și înscenare bine pusa în rol de care s-a folosit ?
Mentionez ca fiind în Germania, judecată a reprezentat-o doar apărătorul meu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de restrictie consumer consumer Buna ziua, As dori sa stiu in ce conditii se poate obtine un ordin de restrictie, daca se poate, impotriva unei persoane incarcerate, care este pe cale sa ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie, minor si sotie Vlad24 Vlad24 Buna ziua! As dori sa stiu ce fel de masuri se pot lua in privinta unui sot dependent de alcool ce si-a lovit sotia si a strans de gat propriul copil de 15 ... (vezi toată discuția)
Buna seara, am fost dat în tribunal pentru un ordin de restricție, ... Flavius060 Flavius060 Buna seara, am fost dat în tribunal pentru un ordin de restricție, în prima instanta persoana respectiva a pierdut, apoi am fost dat în apel unde am fost ... (vezi toată discuția)