avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Activitate RKMorar

Activitate RKMorar

Discuție Încheierea cim
Bună ziua!
Vă rog să-mi spuneti dacă la primirea deciziei de pensionare de invaliditate gr 3 sunt obligată sa prezint angajatorului decizia pentru inchiderea cim sau pot lucra in continuare la norma redusa conform actului aditional incheiat la data primirii deciziei de la medicul expert?

Multumesc anticipat!
Cu respect,
Răspuns la discuția Inchidere cim
La primirea deciziei trebuie sa-l prezint la locul de munca?

Cornel Vasile a scris:

Puteti continua activitatea , in baza unui nou c.i.m. cu maxim 4 ore/zi.

Răspuns la discuția Inchidere cim
Sunt obligata sa prezint decizia de pensie la momentul cand o primesc dacă vreau sa lucrez in continuare la 4 ore? Multumesc ptr raspuns.

mihaela_1968 a scris:

Puteti lucra program de 4 h pe toata durata pensiei de invaliditate de gradul III. Daca doriti, puteti renunta la serviciu si CIM inceteaza la data primirii deciziei de pensionare, sau puteti la cerere.

Discuție Inchidere cim
Buna ziua!

Mi-am depus dosarul pentru pensie de invaliditatr gr 3, momentan lucrez 4 ore.. As vrea sa stiu cum se va inchide cim, la primirea deciziei de pensionare sau pot lucra in continuare 1 an cf deciziei medicale?
Bună ziua!
In noiembrie 2017 mi-am depus dosarul pentru pendie de invaliditate gr.3. Momentan lucrez 4 ore pe zi. Ce va trebui să fac după primirea deciziei de pensionare, trebuie sa anunt angajatoru? Ma poate concedia dupa primirea deciziei?
Multumesc anticipat.



Discuție Pensionare
Cum se inchide contractul de munca dupa primirea deciziei de pensionare invaliditate gradul 3 in cazul in care muncesc 4 ore pe zi conform deciziei de expertiza medicală. Pot lucra si după pensionare, sau se inchide cm si angsjatorul nu-i obligat să mă reangajeze?

Multumesc anticipat.
Bună ziua!
Am fost in concediu medical din 20.04.2016 până in 20.11.2017, penttu cancer de san. Din 21..11.2017 conform deciziei de expertiză medicală am fost încadrată in grupa a 3 de invaliditate, si mi_a fost modificat CIM la norma redusa de 4 ore, si ca atare redus si salariul la jumătate începând din 27.11.2017 cu alt act aditional. Din 21.11 sunt in CO.
Intrebarea mea este:
Nu era normal să-mi reduca salariul doar după terminarea CO, având in vedere că concediul de odihnă este aferent anului trecut si perioadei in care am figurat cu normă întreaga?

Mulțumesc anticipat.