Am un mesaj de la el in care recunoaste datoria dar fara sa o detalieze, ajuta la ceva ? Mai pot obtine o inregistrare video in care eu ii platesc la casa diferenta de bani cu cardul
La inceputul acestui an, prin luna aprilie, am imprumutat unui client o suma de bani pe care i-am platit-o la casa de marcat cu un card de-al meu. ( suma, 1500 ron, era o parte din factura sa totala de 8700 ron)
Clientul urma sa-mi trimita banii la cateva zile distanta cand ajungea soferul cu marfa la el insa in ziua respectiva, culmea, nu era pregatit cu banii: i-a spus soferului ca avea doar euro si ca o sa-i schimbe si vine el sa mi-i dea. Soferul m-a sunat si pentru ca am avut incredere in client, il cunosteam de 2 ani si avea achizitii maricele de la mine, i-am spus sa plece pentru ca ma descurc eu cu clientul. Bineinteles ca nu mi-a mai dat banii de atunci si dupa mai multe saptamani in care m-a tot amanat, si-a inchis telefoanele si acum nu mai pot sa dau de el. El este dintr-o localitate aflata la 110 km de mine si nu am reusit sa ajung in acel loc insa vreau sa merg acolo sa-i fac o plangere la politie. Dumneavoastra ce ma sfatuiti sa fac ?