avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Activitate Niky84

Activitate Niky84

Am facut cereri multiple pt.anularea unor accesorii si inca n-am primit un raspuns oficial!Am platit debitul principal si am doar accesorii!Proprirea merge in continuare desi in lege se spune de o suspendare pana la solutionare!Ce e de facut?
Am facut cereri multiple pt.anularea unor accesorii si inca n-am primit un raspuns oficial!Am platit debitul principal si am doar accesorii!Proprirea merge in continuare desi in lege se spune de o suspendare pana la solutionare!Ce e de facut?Multumesc
Sa nu ma intelegeti gresit,departe de mine gandul sa ma gandesc la lectii sau chestii de genul!Ziceam doar ca zilele trecute a fost sunata de la Protectie si i-a sunat pe ai mei si le-a spus ca nu-l mai lasa pe copil la ei,citez: DE AZI INAINTE EU MA OCUP DE COPIL! A durat o zi!Dupa cum v-a spus ,ieri era la ai mei!Si ca sa accentuez de ce am spus de abuz,ieri seara l-a sunat pe telefonul tatalui meu si el s-a ascuns in baie sa vorbeasca cu ea,tocmai ca sa nu auda ca suntem acolo,plus ca fratele lui e mai jucaus si vocal!!!!Asta e marea durere!!!!Nu ma intereseaza nici un joc,NICIODATA NU I-AM VORBIT RAU MAMA DE FATA CU EL,o data am incercat sa-i arat saptamanile trecute prin poze,de cand s-a nascut pana azi,cine il plimba,il duce peste tot,incearca sa aiba grija de el,cand a venit daramat de la scoala si mi-a spus ca "mami vorbeste urat de mine si ca nu fac nimic pt el,ca eu imi iubesc ceilalti copii si pe el NU!!!Cum am spus,frustrarile ei se varsa pe copil!Nu accepta dialogul,tocmai pt ca sunt casatorit,am doi copii,suntem bine!Ea inca isi "traieste viata"!Ganditi-va ca eu am bagat actele de divort,am divortat amiabil,am stabilit atunci domiciliul la fostul nostru apartament,unde stau si azi,tocmai pt ca n-am avut unde sta,pana m-am pus pe picioare!am divortat in 2012,l-am luat si l-am dus la gradi,am mers in vacante,biciclete,plimbari,etc. Iar in 2016 a pornit actiunea stiind ca sunt plecat din tara o perioada de 6 luni(eram in concediu fara plata!)pt a putea sa renovez un apartament si baietelul meu mic avea deja un anisor!Frustrarea era maxima si de atunci a inceput calvarul!scuze daca nu sunt coerent,dar sunt multe si imi vin toate relele care i le-a facut copilului!Scuze inca o data!
Eu v-am explicat ca in programul meu il iau eu,in 90%din programul ei,copilul sta la parintii mei!In vacante sta la noi,in concedii e cu noi,in rest e la parintii mei!il duce minim o zi pe sapt. La scoala!Apoi in functie de interes,merg la o petrecere apoi il aduce alergand la parintii mei!Mie nu mi-l lasa decat in program si cat stam la parintii mei!in principal il ia tatal meu de la scoala si tot el il duce!Eu vinerea la doua sapt. si cand nu exista varianta BUNICUL!!!
Spre exemplu,azi l-a dus tatal meu!ca de ieri l-a lasat la ai mei,aseara am mancat acolo toti,noi am venit acasa,el a ramas la parintii mei!
La noi,bineinteles!Doar ca daca-l intrebi pe copil,el ar vrea sa stea cu bunicii!din pacate ..pt mine...la noi sta cu frica si cu teama intoarcerii la mama lui...la interogatoriu...etc...maine la ora 15 ne intalnim cu avocata!multumesc de sfaturi!
PS:am inteles foarte bine fiecare lucru spus de dumneavoastra!:))
Multumesc!
Seara buna!
Exact asta vreau sa fac!Sa deschid proces pt schimbarea domiciliului!Mi-a zis doamna sa astept finalizarea anchetei si apoi sa deschidem actiunea!in rest,tot ce am expus mai sus e real,pt ca scopul meu e gasirea de solutii ,nicidecum sa ma lamentez pe site!Va multumesc pt. fiecare raspuns!
Va spun sincer ca am vorbit cu 3 avocati,doamna e a patra in ordine si recomandata dupa ce am vb cu o doamna psiholog si caruia i-am cerut parerea!Toti imi spun ca mama e sfanta,desi le explic motivele si ce se-ntampla de fapt!Dar acum am ajuns la capatul rabdarii...si eu sunt de vina ca m-am complacut in situatie,multumit ca era la ai mei,la mine...dar lucrurile au escaladat in ultimii ani si vad copilul nefericit...O sa fac tot posibilul sa rezolv situatia!Desi lucrurile au inceput sa se miste,ieri a primit ceva de la Protectie,apoi azi au fost sunati ai mei!Trag speranta ca se face o ancheta justa,dreapta si in interesul copilului!Ca tot citesc peste tot de interesul copilului!
Ok.Multumesc frumos de raspuns si sfaturi!
PS:a primit azi o instiintare de la Protectia Copilului si deja i-a sunat pe ai mei sa le spuna ca de-acum se ocupa ea de copil!!!