LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T? Accesează live evenimentul
Am 44 de ani si sunt vanzatoare la vitrina de preparate. Am facut varicela si am fost la dr de familie iar ea m-a trimis la spit de boli infectioase zicand ca nu-mi poate da concediu ca e boala infectioasa. Am fost la spital asteptand vre-o doua ore pe acolo si mi-au confirmat ca asa este am varicela si sa merg la dr de familie sa-mi dea concediu la care dr de familie m-a trimis iar la spital ca ea nu-mi.poate da pana la urma am sunat-o si i-am dat sa vorbeasca cu medicul si au cazut la pace sa i-mi elibereze ea concediu medical de 10 zile ca mai mult nu poate . Intrebarea mea este ca in astea 10 zile nu mi-au trecut bubele si ce ar trebui sa fac? Sa ies iar sa ma plimb pe.la spitale si sa umplu pe toata lumea cu care intru in contact sau sa i-mi prelungeasca concediul??? Dar cine i-mi prelungeste concediul medical dr de familie sau dr de la spital??? Va rog astept raspuns urgent multumesc.