avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate genovevatache

Activitate genovevatache

Răspuns la discuția Situație: posibil furt de curent
Multumesc. Problema nu era ca domnul cu usa na a lasat cheia ci ca eu nu am luat-o de la administratorabsi ea susține că am luat-o. Si ma mai si jigneste
Din cauza lipse de timp nu am avut timp sa ma ocup mai indeaproape de o situatie: am o camera de camin de nefamilisti la care fostul proprietar a luat o parte din holul comun si si-a incropit o baie. Eu am cumparat cu totul cu baie la pretul de la o garsoniera mai mica. Acum un an si jumatate m-am mutat intr-o garsoniera mai mare pe care mi-am achizitionat-o.

Mai tarziu acum apoximativ jumatate de an mi s-a facut o reclamatie si am fost nevoita sa stric acolo baia aceea si sa eliberez holul comun. Nu am avut pe cine sa pun sa-mi strice si am apelat la administratora asociatiei de locatari si mi-a dat un domn care s-a ocupat de eliberarea holului comun. In schimbul acestei lucrari i-am dat usa metalica de la intrare. Camera de camin are si usa ei initiala dar nu mai functiona cheia. L-am rugat pe domnul acela sa cumpere un butuc si sa-l monteze acolo si cheia sa o lase la administratora blocului.

Din cauza faptului ca nu am avut timp (am doua jumatati d enorma ca si contabil la doua scoli si am f f f multa treaba). Acum m-am trezit cu o factura de la electrica cu o suma mare si am vazut si un fir electric care iase de la geamul meu. S-a dus un prieten sa ia cheia si administratora i-a spus ca am luat cheia. Eu nu am luat acea cheie de la ea. Si i-a spus persoanei respective ca am un handicap si ca nu imi amintesc cand am luat cheia.

Într-adevar am un defect la vorbire din cauza unor probleme de sanatate avute la nastere dar e departe sa nu-mi amintesc ce fac ( am terminat doua facultati la stat si pot dovedi cu diplomele). Nu stiu cum sa actionez
multumesc mult

-Editat de admin: nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, este greu de citit. Mulțumesc-