avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Situație: posibil furt de curent
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Situație: posibil furt de curent

Din cauza lipse de timp nu am avut timp sa ma ocup mai indeaproape de o situatie: am o camera de camin de nefamilisti la care fostul proprietar a luat o parte din holul comun si si-a incropit o baie. Eu am cumparat cu totul cu baie la pretul de la o garsoniera mai mica. Acum un an si jumatate m-am mutat intr-o garsoniera mai mare pe care mi-am achizitionat-o.

Mai tarziu acum apoximativ jumatate de an mi s-a facut o reclamatie si am fost nevoita sa stric acolo baia aceea si sa eliberez holul comun. Nu am avut pe cine sa pun sa-mi strice si am apelat la administratora asociatiei de locatari si mi-a dat un domn care s-a ocupat de eliberarea holului comun. In schimbul acestei lucrari i-am dat usa metalica de la intrare. Camera de camin are si usa ei initiala dar nu mai functiona cheia. L-am rugat pe domnul acela sa cumpere un butuc si sa-l monteze acolo si cheia sa o lase la administratora blocului.

Din cauza faptului ca nu am avut timp (am doua jumatati d enorma ca si contabil la doua scoli si am f f f multa treaba). Acum m-am trezit cu o factura de la electrica cu o suma mare si am vazut si un fir electric care iase de la geamul meu. S-a dus un prieten sa ia cheia si administratora i-a spus ca am luat cheia. Eu nu am luat acea cheie de la ea. Si i-a spus persoanei respective ca am un handicap si ca nu imi amintesc cand am luat cheia.

Într-adevar am un defect la vorbire din cauza unor probleme de sanatate avute la nastere dar e departe sa nu-mi amintesc ce fac ( am terminat doua facultati la stat si pot dovedi cu diplomele). Nu stiu cum sa actionez
multumesc mult

-Editat de admin: nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, este greu de citit. Mulțumesc-
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: genovevatache , utilizator 19:36, 30 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dv va confruntati cu probleme distincte,
1-factura de la electrica cu o suma mare si am vazut si un fir electric care iase de la geamul meu.
2-Problema cu cheia de acces in garsoniera

Aveti document care sa probeze ca ati restituit cheia de acces la garsoniera administratorului imobilului ?
Ati afirmat
administratora i-a spus ca am luat cheia.

Avand in vedere afirmatia anterioara
L-am rugat pe domnul acela sa cumpere un butuc si sa-l monteze acolo si cheia sa o lase la administratora blocului.

fie puneti fata in fata cele 2 persoane,fie reaminiti-i administratorului de imobil succesiunea de evenimente
Multumesc. Problema nu era ca domnul cu usa na a lasat cheia ci ca eu nu am luat-o de la administratorabsi ea susține că am luat-o. Si ma mai si jigneste

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cadastru alexstacescu alexstacescu Buna ziua, Am cumparat in urma cu 7 ani un imobil (garsoniera) intr-un bloc de locuinte care la origine a fost camin de nefamilisti. Acest bloc a fost ... (vezi toată discuția)
Geamul de pe hol arimed arimed Buna ziua, As dori sa ma ajutati si pe mine intr-o problema juridica. Acum un an am cumparat o garsoniera; aceasta este situata la marginea culoarului ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie roxytaa roxytaa Buna ziua, am o intrebare in legatura cu un incident cu o vecina de deasupra. Mentionez ca locuiesc in chirie cu contract, totul este legal. De cand m-am ... (vezi toată discuția)