buna ziua. In urma unui accident am fost depistat cu 0,38 in fiola. Am fost chemat la parchetul militar bucuresti. Ce pedeapsa risc?! Sunt sanse sa pierd serviciul?
Nu a avut nici o zi. Nu a depus plangere. Am uitat sa precizez ca am fost gasit cu alcoolemie 0,38mg alcool pur in aerul expirat. Mai multe detalii nu stiu. Sunt constient de costurile ce le voi trebuii sa le platesc. Tot ce imi doresc e sa nu fie caz penal la sfarsit. Imi va dauna in totalitate.
A avut loc pe 19 decembrie. Nu a mers nicaieri. Din contra,la insistenta mea a mers la spital. A fost un pic sifonata dar fara urmari grave. ce ma sperie e ca daca se va lasa cu inceperea urmarii penale pot zice adio servici. Pana la solutionare fac numai nopti albe. Inca nu stiu rezultatul la sange
Buna seara. In urma unui accident mi s-a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala a viitoarei logodnice. Precizez ca nu a facut plangere. Ce sanse am sa scap doar cu o amenda si plata daunelor materiale a celui implicat in accident?