avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vatamare corporala

Buna seara. In urma unui accident mi s-a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala a viitoarei logodnice. Precizez ca nu a facut plangere. Ce sanse am sa scap doar cu o amenda si plata daunelor materiale a celui implicat in accident?
Cel mai recent răspuns: tudor8527 , utilizator 18:14, 16 Ianuarie 2018
Se dispune clasarea in dosarul penal.
Raspunsul deja l-ati primit. Insa din cazul acesta nefericit, puteti avea o mica/mare compensare. Cand a avut loc evenimentul rutier?Cate zile de ingrijiri medicale are logodnica? A dat declaratie la Politie?
Daca da, inteleg ca nu a solicitat tragerea la raspundere penala a dvs. , dar a inteles sa aiba pretentii civile/ despagubiri pe cale separata? Trebuie sa mearga la IML in maxim 30 zile de la data producerii evenimentului rutier. Sa deschida dosar la societatea de asigurare RCA a auto condus de dvs. la momentul producerii evenimentului rutier si in cele din urma in functie de ce a declarat si la politie, exista posibilitatea incheierii unui contract de tranzactie cu soc de asigurare in dosarul ce are ca obiect daune morale si materiale pentru vatamare corporala din culpa. Nu va afecteaza cu absolut nimic daca nu aveati alcoolemie( mai precis peste 0,80 in sange) , doar va ajuta. In functie de raspunsul pe care il veti da, va expun si situatia despagubirii pe calea Instantei civile.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Diana Cioroiu, Avocat
Nu a avut nici o zi. Nu a depus plangere. Am uitat sa precizez ca am fost gasit cu alcoolemie 0,38mg alcool pur in aerul expirat. Mai multe detalii nu stiu. Sunt constient de costurile ce le voi trebuii sa le platesc. Tot ce imi doresc e sa nu fie caz penal la sfarsit. Imi va dauna in totalitate.
A avut loc pe 19 decembrie. Nu a mers nicaieri. Din contra,la insistenta mea a mers la spital. A fost un pic sifonata dar fara urmari grave. ce ma sperie e ca daca se va lasa cu inceperea urmarii penale pot zice adio servici. Pana la solutionare fac numai nopti albe. Inca nu stiu rezultatul la sange
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere in stare de ebrietate tomi_mithos tomi_mithos Sunt Raul,din Cluj,as avea nevoie de cateva raspunsuri,sfaturi,am avut un accident rutier soldat cu doua victime (minore)una din ele a avut si o operatie la ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu victime si parasirea locului accidentului salariu maria salariu maria buna seara . un prieten a avut un accident rutier soldat cu vatamare corporala avand fractura deschisa si 55 de zile de la medicul legist. prietenul meu a ... (vezi toată discuția)
Daune vatamare corporala GFC GFC In 07.03.2014 am avut accident auto. In urma contactarii unei bacterii din spital jud. (spitalizare in urma acc. 07.03-17.03 pe chir tor) am fost internata ... (vezi toată discuția)