avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Activitate drov

Activitate drov

Intre persoane fizice
Sigur ca aceasta intelegere va cuprinde sume estimative ce privesc lucrarile de amenajare.
In acest caz este necesara si incheierea unui contract de inchiriere sau poate fi considerat un schimb de servicii?
Buna ziua,

O intelegere civila intre 2 parti prin care una se obliga sa efectueze reparatii iar cealalta sa-i cedeze spatiul pe o perioada de timp determinata are valabilitate juridica?
In cazul in care una din cele 2 parti nu respecta intelegerea si ajung in instanta respectivul inscris este luat in considerare?
Răspuns la discuția cazier fiscal
Nu nu doresc sa mai desfasor nici o activitate economica. Ca persoana fizica,daca sunt pensionar si nu mai desfasor nici un fel de activitate unde m-as putea impiedica de inscrierea in cazierul fiscal a faptului ca firma la care sunt actionar si administrator este inactiva?
Răspuns la discuția cazier fiscal
Multumesc,le-am citit,am inteles cum se face inscrierea si radierea dar tot nu stiu in ce moment al vietii m-as putea impiedica de faptul ca mi s-a inscris ceva in cazierul fiscal.Sunt pensionar si bolnav,imprumuturi nu mai fac,oricum la pensia mea nu mi-ar da nimeni,in ce alta situatie ar mai putea fi o problema?
Discuție cazier fiscal
Buna ziua,
Mi-ar putea spune cineva ce urmari ar putea avea pt. cineva :"> inscrierea in cazierul fiscal ca persoana fizica a faptului ca este administrator si asociat al unei firme declarata inactiva?
Mentionez ca firma a fost dizolvata din oficiu iar acum declarata inactiva datorita nedepunerii situatiilor financiare.
S-a ajuns aici pt. ca cei doi asociati nu pot ajunge la nici o intelegere pentru radierea ei in conditiile legii.:">
Oare ce mai urmeaza dupa declararea inactivitatii?
:">
Buna ziua,
Eu am reusit dizolvarea firmei,astept publicarea in MO ca sa trec la radiere.Intrebarea mea este daca Hotararea de repartizare a activelor si Situatia financiara de lichidare si de repartizare a activului sau balanta care sta la baza intocmirii lor au nevoie de semnatura unui expert contabil sau lichidator.
Sau le pot intocmi eu in calitate de asociat unic.Mentionez ca radierea o fac prin imputernicit(asa a fost facuta si dizolvarea).
Răspuns la discuția cum inchid?
Multumesc mult,voi porni pe drumul acesta
Discuție cum inchid?
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati sa iau o hotarare in ce priveste inchiderea unei firme.
Are activitatea suspendata pana la 30 noiembrie.Nu am nici un fel de activitate,as vrea sa renunt la ea,dar stiam ca inchiderea cu dizolvare,lichidare,etc este costisitoare.
Variantele pe care le vad sunt lichidarea,vanzarea(dar nu stiu daca nu e prea complicat si la fel de scump),prelungirea suspendarii sau pur si simplu nu mai depun declaratii,doar ca nu-mi place ideea.

Nu mai este valabil nici sediul.A expirat contractul de comodat.Poate fi asta de ajutor cumva?

Va multumesc mult.
Multumesc pt. raspuns,poate ma ajuta sa-mi calmez revolta ca trebuie sa platesc in 2 parti pt. o greseala.Ba mai am si puncte de penalizare.Deci chiar 3 plati pt o fapta.Ca sa nu mai socotim si ca am platit parcare.