avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Grati Bojin

Activitate Grati Bojin

Buna tuturor,
Am nevoie de informații din partea voastră.
Mama are ulcer varicos la ambele picioare/tromboflebita acuta /insuficienta cardiaca/obezitate morbidă.
Am fost la comisia de handicap au intrebato pe mama câți copii minori are/cate clase a absolvit și ce o doare?!
Din partea primăriei am fost sunați și întrebați (mama) cate camere are la casa/daca deține aragaz/frigidere......și cam atât idioțenii!
După vizita la comisia de handicap am așteptat o lună răspunsul care a fost că mama nu se încadrează in a primii pensie de handicap.
Boala mamei la picioare este foarte avansata și gravă mereu suntem între internări și salvări....
Ii plesnesc venele cu sânge venele limfatice ....rănile la picioare sunt atât de adânci încât îi se vad tendoanele.....
Vreau să știu dacă depun contestație și o luam din nou cu actele și dosarele interminabile avem o șansă să îi aprobe handicapatul?
(Mama se deplasează cu bastonul și cârjele)
Mulțumesc frumos
Am inteles multumesc frumos
Multumesc mult pentru informatii

Din cate am.inteles este un."divorț usor" si totul se rezolva prin email ,voi primii actele , le voi semna si trimite din nou.prin email.
Tot ce doream sa stiu era termenul de schimbare a actelor după divorț.

Multumesc frumos

Grati

Da divorțam la judecătorie pe calea amiabilă, totul este ok si normal.
Multumesc frumos asta vroiam să știu după cat timp de la divorț imi pot schimba actele, din cate am inteles din ce ati spus în jur de 8 luni multumesc frumos.
Zi plăcută

Gratiela

Avocat Neagu Elena a scris:

Daca divortati la notar, va puteti schimba actele imediat ce primiti certificatul de divort( 30 de zile) în schimb, daca divortati pe calea instantei de judecata, procedura va fi mai anevoiasa, reușind să vă schimbați actele abia dupa ce hotărârea de divort ramane definitiva ( asta însemnând cel putin o perioada de 8 luni de zile).
Contactati un avocat si discutati pe larg pentru a fi informată in concret si a sti ce procedura va avantajează mai mult.

Buna ,
Divorțez curand de fostul soț,
Sunt plecată în Norvegia
Doresc sa stiu după cat timp de la divorț trebuie să revin in tara pentru a schimba actele ,
Multumesc
Complet: Penal 2
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Acordă termen la data de 29.03.2018 la cererea apărătorului din oficiu pentru inculpat pentru a lua legătura cu inculpatul ?i părin?ii inculpatului ?i observarea rechizitoriului întocmit în prezenta cauză.
Document: Încheiere de şedinţă 22.02.2018