avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate grasshopper21

Activitate grasshopper21

Mulțumesc pentru răspunsuri!
Voi merge la primărie să văd cu exactitate, dar o să las aici un reply, în cazul în care mai are cineva nevoie de informare.

Multumesc de raspuns.
Da, dupa cum spuneam, lor nu le-am semnat nimic, si nici ca nu am fost intrebat.
Este posibila sancționarea cu toate ca lipseste procesul verbal pe loc?
Voi verifica si la primarie, dar in cazul in care voi depune contestatie, să stiu ce sa scriu :)

APASATI PE RASPUNDE, NU MAI CITATI INUTIL !
(Nu stiu daca e okay categoria postarii)

Detin un card ratb nominal, facut pe vremea cand eram minor, cu datele de pe buletin. Ce-i drept nu merg des cu autobuzul, drept pentru care imi incarc doar cu calatorii (nu pe baza reducerilor pentru elevi/studenti)
Astazi am urcat in 41, si fix peste o statie au urcat si controlorii. Aveam de gand sa validez oricum, dar pana mi-am scos manusile si am pus rucsacul deoparte, controlorii deja blocasera aparatele.
M-au vazut ca incerc sa validez, si eu increzator ca oricum aveam calatorii pe card, i l-am inmanat. Am fost anuntat de aceștia ca abonamentul meu este expirat din 2015, chit ca eu am fost verificat aproape in fiecare zi de colegii lor de munca, fără a exista niciun fel de problema legata de 'valabilitatea cardului', care oricum figura in baza lor de date ca a fost validat chiar cu o zi in urma.
Bun.. Acum urmeaza partea unde ma intreaba daca doresc sa platesc pe loc sau acasa, raspunsul meu fiind acela ca nu am destui bani la mine etc etc.
Imi imaginez ca pe acea cartela oricum sunt datele de pe buletin, nu neg, dar, cardul nu mi-a fost retinut, mi s-a inapoiat, una din doamne a notat datele de pe card spunandu-mi ca voi primi o amenda, apoi coborând la urmatoarea statie, fara sa semnez vreun proces verbal.
Tin sa mentionez ca am refuzat sa ma legitimez la cererea lor, desi oricum "esti in baza de date", dar îmi asum că la refuzarea legitimarii trebuie sa se apeleze la politie.
A mai pățit cineva pana acum o chestie similară? Si daca da..a ajuns amenda acasă?
De asemenea, ma pot informa undeva daca figurez intr-o bază de date cu amenda respectiva? (sunt din afara bucurestiului).

Mersi!