avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Activitate Valeanu Viorel

Activitate Valeanu Viorel

În afară de alocație ce drepturi bănești i se cuvin? Mulțumesc.
Ce drepturi bănești i se cuvin în afară de alocație? Mulțumesc.
Bună ziua, în cazul în care am înfiat un copil în anul 2008 un copil, care la data aceea avea virsta de 10 ani, la data aceasta copilul sau părinții adoptatori beneficiază de vreun drept bănesc retroactiv?Mulțumesc.
Bună ziua,daca un copil aflat în plasament la A.M.P.cu certificat în grad de handicap mediu,certificat de orientare școlară și profesională ,beneficiază de drepturile copiilor cu C.E.S.prevazute in legea 1/2011.(menționez căci copilul se afla la asist.maternal).Va mulțumesc.
Am terminat.liceul 2018,m-am înscris la șomaj,iar după o lună m-am angajat.De la șomaj mi-au spus că nu beneficiez de bonus de angajare pt.ca pe contract scris perioada det.In prop.de 90/100 firmele in Ro.angaj.prima data pe perioada determinata.iar după 3 luni pe nedeterminata.Cit e adevăr ?

Editat: sunteti pe un Forum unde se discuta probleme juridice fara implicatii politice.
Am picat proba practica,iar cind am vrut sa ma programez de la politie mi-a spus sa vin cu dovada ca am cumparat ore suplimentare,cind am cumparat orele(6ore=300ron.)plus o taxa de examinare de 50 ron,sincer nu stiu cit este de legala taxa de 50 ron.La politie mi sa spus intii sa fac orele si dupa asta sa ma programez.As vrea sa stiu cit este de legal si care sint pasii de urmat .Va multumesc.Sint din Tulcea.
Discuție Izolatie
Daca deja am izolat pereti locuintei mai pot primi acest ajutor?