Elementele florale nu sunt cazute. Doar tencuiala. Eu vreau sa refac exat la fel. Avem autorizație de reparație pe asociați de proprietari. Au început să vină diverse firme cu sume pe metrul pătrat de tencuială de te ia cu leșin. 200€mp. Eu vreau să respect auturizația, modelul original al fatadei, dar vreau să îmi fac singur. Costul este de 9 ori mai mic. În ceea ce privește suprafata este de 30mp. Mă puteți ajuta cu un sfat cu o lege care mă lasă să îmi repar eu? Vă mulțumesc mult că mi-ați răspuns.
Avem autorizație de reparație pe asociație de proprietari. Casa este apartamentată, 12 unități locative și situată în situl istoric fabric, Timișoara. Putem găsi o soluție legală ca să reparăm induvidual? Sunt locatari care nu au bani. Nu ai cum să obligi pe cineva. Este inuman.
Care este data prescrierii anului fical 2011? In 27 iulie 2017 anaf imi calculeaza tva si impozit pe venit din agricultura pentru presupuse vanzari in 2011. Este adevarat ca sunt doar borderouri de la societatea care pretinde ca a cumparat de la mine produse agricole , iar pe un borderou specifica plata pe chitanta (fara sa se specifice un nr). Pana cand se va dovedi ca sunt false pot sti totusi daca este prescris anul 2011?