avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparație imobil p+1
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparație imobil p+1

Avem autorizație de reparație pe asociație de proprietari. Casa este apartamentată, 12 unități locative și situată în situl istoric fabric, Timișoara. Putem găsi o soluție legală ca să reparăm induvidual? Sunt locatari care nu au bani. Nu ai cum să obligi pe cineva. Este inuman.
Cel mai recent răspuns: Spataru Daniel , utilizator 09:20, 9 Iunie 2019
ce vreti sa reparati? sunt elemente care tin de structura sau fatada?
Elementele florale nu sunt cazute. Doar tencuiala. Eu vreau sa refac exat la fel. Avem autorizație de reparație pe asociați de proprietari. Au început să vină diverse firme cu sume pe metrul pătrat de tencuială de te ia cu leșin. 200€mp. Eu vreau să respect auturizația, modelul original al fatadei, dar vreau să îmi fac singur. Costul este de 9 ori mai mic. În ceea ce privește suprafata este de 30mp. Mă puteți ajuta cu un sfat cu o lege care mă lasă să îmi repar eu? Vă mulțumesc mult că mi-ați răspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reparatia fatadei cu alpinisti, raspundere dupa finalizarea lucrarilor ... Dani_L Dani_L Reparatia fatadei cu alpinisti, raspundere dupa finalizarea lucrarilor Fatada blocului este deteriorata, au cazut bucati din tencuiala, sunt mai multe zone ... (vezi toată discuția)
Reparatie fatada imobil arasgata arasgata Este normal ca la reparatia fatadei imobilului sa se imparta plata intre apartamente dupa cota parte indiviza, chiar daca apartamentele cu aceeasi cota parte ... (vezi toată discuția)
Reparatii fatade in condominiu tibiolah tibiolah Locuiesc intr-un condomeniu, bloc P+10 , imobil dat in folosinta in anul 1981, constructie beton prefabricat din panouri mari si cu balcoane prefabricate din ... (vezi toată discuția)