avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Activitate Asvreasaaflu

Activitate Asvreasaaflu

Buna ziua,
As dori sa aflu daca pot da in judecata un angajator pentru următoarele motive:
Deși eu dețin o anume functie sunt obligată să poate 3 saptamani din luna o altă uniforma pentru un post inferior si un alt ecuson
2. In zilele in care nu au tranzacții ne trimit acasa pentru a nu face norma de ore si apoi semnam invoiri sau pierdem zile de concediu
Discuție Master
Buna ziua,
Va rog daca e cineva in tema si poate sa imi spuna daca in cadrul Universității din Craiova se poate face un master de 2 ani într-un an și pe locurile bugetare.
Va multumesc!
Discuție Închidere Srl
Buna ziua,
Ma intereseaza si pe mine care sunt procedurile de închidere a unui Srl deschis in August 2018 și costurile?
Multumesc!
Buna seara, am și eu o mătușă care in 2005 a cumparat un apartament din care a dat 25 la suta mamei sale care era căsătorită cu un alt bărbat, între timp mama mătușii mele și soțul șansei au decedat, el în 2013 și ea în 2017. Mătușa mea dorește acum sa vândă apartamentul respectiv, iar doamna notar cu care lucrează a spus că trebuie sa ii despagubeasca pe nepoții (dupa frate) soțului mamei sale, femeia a reusit sa ii gaseasca si ei sunt de acord sa semneze actele. Problema este ca acum doamna notar susține că trebuie sa investigheze dacă există un copil dintr-o altă căsătorie a soțului mamei mătușii mele pe care fosta soție sa il fi înregistrat pe numele acestuia desi are copie de pe certificatul de pe divorț, iar omul era oricum steril și nimeni nu a auzit nimic de copil. Este doar o presupunere. Este normal?????Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Despre dividende sau profit
Multumesc!
Buna seara,
Dacă am deschis un srl in 2018, nu sunt plătitor de Tva, nu am angajati pot face ce vreau eu cu profitul sau sunt anumite situați cand pot retrage banii din contul firmei?
Dacă da care afi aceste perioade?
Multumesc anticipat.
Discuție Finantare
Exista posibilitati prin care firmele deja infiintate pot primi finantare?
Multumesc!
Răspuns la discuția Absolvenții
Multumesc frumos! Stiti cumva daca pot beneficia de acest beneficiu dacă eu am o firmă înființată acum și mă angajez pe mine care am terminat acum facultatea?
Discuție Absolvenții
Buna ziua,
Stie cineva care sunt beneficiile dacă angajezi absolvenți?
Va multumesc anticipat!
Discuție TVA
Buna seara ,
Dacă dețin un II și cumpăr de la furnizor din Ro materiale de constructii cu TVA, iar apoi vand către o firmă din Italia care își plătește Tva acolo, ce fac ca sa il recuperez de la stat? Pot să îl recuperez sau sunt obligată să vand cu Tva.Multumesc anticipat!