avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Închidere Srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Închidere Srl

Buna ziua,
Ma intereseaza si pe mine care sunt procedurile de închidere a unui Srl deschis in August 2018 și costurile?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:03, 14 Februarie 2019
Va rog sa cititi la adresa urmatoare care sunt cele doua etape si actele care va trebuie pentru asta [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot inchide personal un srld cu cele mai putine costuri? IoanandRei89 IoanandRei89 Inchidere firma - cum pot inchide personal un srld cu cele mai putine costuri? Unde trebuie mers? (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu inchiderea sau supendarea firmei lavinia82 lavinia82 Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat in legatura cu inchiderea sau suspendarea firmei mele (SRL din 2004 fara activitate). Acesta firma este suspendata ... (vezi toată discuția)
Radiere srl-d iuliancico iuliancico Buna ziua Problema mea este urmatoarea: Am infiintat in august 2016 un SRL-D, unic asociat/administrator/angajat. Depus si platit totul la Anaf trimestrial. ... (vezi toată discuția)