avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Activitate Iulia432

Activitate Iulia432

In luna ianuarie mi s-a pus poprire pe contul de salariu. In data de 10 a acestei luni am achitat datoria. Am trimis adeverinta doveditoare executorului judecatoresc. Cat dureaza pana se va sista poprirea contului meu de salariu? Inca mai am sume blocate in cont, desi sumele datorate au fost achitate. Exista un termen maxim in care executorul trebuie sa trimita adresa de sistare?
Răspuns la discuția Poprire cont bancar
Multumesc pentru ajutor. Am rezolvat cu juristul angajatorului. Intradevar, contul ramane blocat pana la adresa angajatorului catre banca prin care se confirma ca suma poprita se retine direct la angajator.
Răspuns la discuția Poprire cont bancar
Am pastrat toate hartiile. As dori sa contest modul de executare. Am inteles ca mi se va retine direct la angajator suma poprita. Nu inteleg de ce mi s-a blocat toata suma disponibila in contul de salariu. De asemenea, in acelasi cont se depune si pensia alimentara pentru fiul meu. Va fi retinuta si aceasta?
Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile?