avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate elena.mihai

Activitate elena.mihai

Mentionez ca eu am semnatura electronica. Administratorul nu are.
Buna ziua. Ca si salariat al unie societati, pot fi imputernicita de catre firma sa creez/accesez REGES=ONLINE? Imi trebuie imputernicire notariala sau Decizie interna? Multumesc.
Multumesc!
Multumesc pentru raspunsuri!
Angajatul poate face cerere catre BEJ sa i se delocheze conturile pentru ca trebuie/vrea sa isi primeasca salariul prin banca ? Multumesc ! Nelemurirea era: cum face sa i se deblocheze contul pana la venirea notificarii de poprire a salariului. Am uitat sa pun un semnul intrebarii .... scuze.
Buna ziua. Va rog sa imi spune-ti ce poate face un salariat caruia i s-au blocat conturile ( un BEJ a cerut poprirea unei sume de bani in urma unui imprumut nerambursat ). Problema este ca salariul i se da acum cash pentru ca daca i se vireaza in cont, i se iau toti banii). Bej-ul a spus ca pana vine notificarea de poprire pe salariu ( firma o sa transfere banii catre BEJ in limita legii ) dar inca nu avem notificare. Angajatul poate face cerere catre BEJ sa i se delocheze conturile pentru ca trebuie/vrea sa isi primeasca salariul prin banca. Multumesc !
Multumesc frumos!
Buna ziua. Am uitat sa bifez in programul de salarii ca salariatul doreste sa plateasca in continuare si catre pilonul 2 de pensii ( este vorba de un salariat in IT). Pot depune rectificative la declaratiile 112 astfel incat el sa beneficieze de acest pilon 2, retroactiv? Multumesc frumos.
Multumesc pentru raspuns. Oiricum chiar nu stiu de ce au facut 2 contracte. Dar o sa vorbesc cu ei despre aceasta problema/dilema.
Buna ziua. Este o singura carte funciara.