Buna ziua. Ca si salariat al unie societati, pot fi imputernicita de catre firma sa creez/accesez REGES=ONLINE? Imi trebuie imputernicire notariala sau Decizie interna? Multumesc.
Angajatul poate face cerere catre BEJ sa i se delocheze conturile pentru ca trebuie/vrea sa isi primeasca salariul prin banca ? Multumesc ! Nelemurirea era: cum face sa i se deblocheze contul pana la venirea notificarii de poprire a salariului. Am uitat sa pun un semnul intrebarii .... scuze.
Buna ziua. Va rog sa imi spune-ti ce poate face un salariat caruia i s-au blocat conturile ( un BEJ a cerut poprirea unei sume de bani in urma unui imprumut nerambursat ). Problema este ca salariul i se da acum cash pentru ca daca i se vireaza in cont, i se iau toti banii). Bej-ul a spus ca pana vine notificarea de poprire pe salariu ( firma o sa transfere banii catre BEJ in limita legii ) dar inca nu avem notificare. Angajatul poate face cerere catre BEJ sa i se delocheze conturile pentru ca trebuie/vrea sa isi primeasca salariul prin banca. Multumesc !
Buna ziua. Am uitat sa bifez in programul de salarii ca salariatul doreste sa plateasca in continuare si catre pilonul 2 de pensii ( este vorba de un salariat in IT). Pot depune rectificative la declaratiile 112 astfel incat el sa beneficieze de acest pilon 2, retroactiv? Multumesc frumos.