avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ca salariat al unei societati, pot fi imputernicita ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ca salariat al unei societati, pot fi imputernicita ...

Buna ziua. Ca si salariat al unie societati, pot fi imputernicita de catre firma sa creez/accesez REGES=ONLINE? Imi trebuie imputernicire notariala sau Decizie interna? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:44, 12 Septembrie 2025
Mentionez ca eu am semnatura electronica. Administratorul nu are.
Da, prin imputernicire notariala .

Pentru împuterniciţii desemnaţi de reprezentanţii legali ai angajatorilor cu capital privat, AUTORIZAREA SE FACE PRIN ÎNCĂRCAREA ÎN PORTAL A URMĂTOARELOR DOCUMENTE, pe care se aplică de către respectivii împuterniciţi semnătura digitală pentru certificarea conformităţii cu originalul, şi anume:
1. certificat de înregistrare la ONRC sau certificatul de înregistrare fiscală,
2. hotărârea judecătorească de înfiinţare sau alt act constitutiv;
3. împuternicire notarială pentru solicitant sau, după caz, contractul de prestări servicii/actul adițional la acesta din care rezultă obligația prestatorului, prin reprezentantul legal al acestuia, de creare a contului de acces al angajatorului în Registru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna dimineata, Cum facem cont pentru angajator pe REGES ONLINE, fiindca atunci cand accesez aplicatia angajator imi solicita nume prenume, nicidecum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! pentru o firma la care am imputernicire ca prestator ... lavinia.turcanu lavinia.turcanu Buna ziua! Pentru o firma la care am imputernicire ca prestator de servicii (aprobata de ITM) cum pot lua acces in reges online? Am trimis documentele dar au ... (vezi toată discuția)
Nu reusesc sa creez cont in reges online. eu in calitate ... chsagritrade chsagritrade Buna, nu reusesc sa creez cont in reges online. Eu in calitate de imputernicit al companiei pt care lucrez, trebuie sa dau drepturi firmei de salarizare sa ... (vezi toată discuția)