avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate Magazinul de Credite

Activitate Magazinul de Credite

Buna seara,

Cartea de identitate, contractul de vanzare si schita.

O seara placuta!
Buna ziua,

Off topic: Asta este ceva nou sincer in domeniul tepelor, si din acest motiv sper ca la un moment dat institutiiile statului isi vor face treaba si vor desfiinta firmele de intermedieri imobiliare si intermediere credite neautorizate aparute peste noapte, care au ca unic scop TEPELE!

On topic: Firma de intermedieri imobiliare ("agentia imobiliara") nu poate incheia un contract de reprezentare cu altcineva decat proprietarul decat in cazul in care reprezentantul proprietarului este imputernicit legal sa faca acest lucru.
Mergeti si discutati cu un avocat in cel mai scurt timp cum a spus si domnul Av. Niculescu pentru aparare si pentru recuperarea sumelor achitate.

O zi placuta!
Buna ziua,

1. Executorul nu poate decide daca se ridica sau nu poprirea de pe cont fara acordul creditorului, decat in cazul achitarii integrale a datoriei.
2. Sumele de bani care au fost virate catre poprire, daca nu provin din salararii, pensii, indemnizatii crestere copil, etc. pot fii poprite 100%..
3. Banca nu trebuie sa aibe acordul dumneavoastra pentru a retine sumele care nu provin din sursele mentionate la punctul 2.
4.Daca aveti decizia de ridicare a popririi de pe cont in scris de la executor, atunci puteti contacta executorul si banca sa explicati situatia si sa recuperati sumele retinute.

O zi buna!
Răspuns la discuția Fals
Plangere atunci, atat impotriva dansului cat si impotriva celor cu ajutorul carora s-au incheiat acele contracte.
Buna ziua,

In cel mai rau caz pot cere exigibilitate anticipata pentru creditul respectiv (va solicita sa achitati tot creditul inainte de termen):

1. Daca se achita cum am spus si mai sus nu este nici o problema,
2. Daca nu se achita, se vor percepe dobanzi penalizatoare, iar dupa o perioada se va incepe procedura de executare, istoricul dumneavoastra de creditare o sa aiba de suferit, precum si finantele dumneavoastra.

O zi buna!

Alexandru2293 a scris:

Buna ziua! Mulțumesc frumos pentru răspuns. Va rog sa îmi spuneți care ar fi consecințele eventuale ?

Buna ziua,

Banca/IFN -ul poate declara creditul exigibil anticipat daca nu sunt respectate cerintele in urma finantarii (in cazul dumneavoastra prezentarea facturii pentru servicii medicale).

Solutii: Fie prezentati documentele solicitate fie achitati integral prin refinantare ( de la alta institutie bancara/IFN) sau din surse proprii.

O zi placuta!

Alexandru2293 a scris:

Buna ziua! Am luat un credit de la un IFN și nu am fost atent că am luat pentru nevoi medicale cu toate că nu am avut nevoie și acum IFN-ul îmi cere acte doveditoare. Ce pot face in acest sens ? Mulțumesc

Răspuns la discuția Fals
Buna ziua,

Plângere parchet/politie.
Contract de munca avea domnul/doamna contabil?

O zi buna!

MihaelaaC73 a scris:

Buna ziua.
Contabilul meu, s a folosit de semnatura mea electronica și de documentele societatii, fara acordul meu, pentru a incheia diverse contracte de telefonie, cu achizitie de echipamente. Cum sa procedez in aceasta situatie? Multumesc

Buna ziua,

Daca primiti pensia pe contul bancar se opreste 1/3 din pensie, iar dupa incasare trebuie sa solicitati deblocarea sumei ramase.

Daca aveti mai mult de 1 dosar de executare silita (2 sau mai multe popriri) se poate sa va opreasca 1/2 din pensie.

Legat de oprirea in doua locuri:
Va puteti uita pe urmatorul fluturas de pensie daca sunt trecute retineri, daca nu sunt se opreste doar de pe cont.


Andrei1510 a scris:

Buna ziua, am fost înștiințat de către banca ca am o poprire și deja mi s-au retras niște bani de pe cont. Întrebarea mea ar fi, luna viitoare când îmi intra pensia, exista vre-o șansa sa primesc mai puțin cu o treime de la casa de pensii și sa îmi mai oprească și banca încă o treime? Am auzit cazuri și as vrea sa știu cum se procedează intr-o situație de genul. Multumesc!

Buna ziua,

Nu se poate vinde.
Certificatul energetic il puteti obtine in 24 de ore si costa cateva sute de lei ( gasiti anunturi online cu persoane autorizate care se ocupa de asa ceva).

O zi placuta!

galibardi a scris:

Se poate vinde casa fara cerificat energetic? Exista derogari de la legea LEGEA nr. 372/ 2005 pt.. case la tara?


Buna ziua,

Atat timp cat aveti sechestru pe bunul mobil, este interzis sa instrainati acel bun.
Daca doriti sa scapati de bun, puteti discuta cu executorul ( presupun ca bunul este sechestrat in urma unei executari silite) sa vina sa il ridice de la dumneavoastra.

O zi placuta!

ediardhazu@gmail.com a scris:

am sechestru pe o mașină pe care trebuie să o duc la rabla. Mi-au pus notificare pe ea. Cum să procedez, că bani nu am să plătesc?!
Mulțumesc!