avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua! Am luat un credit de la un IFN și nu am ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua! Am luat un credit de la un IFN și nu am fost atent ...

Buna ziua! Am luat un credit de la un IFN și nu am fost atent că am luat pentru nevoi medicale cu toate că nu am avut nevoie și acum IFN-ul îmi cere acte doveditoare. Ce pot face in acest sens ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Magazinul de Credite , Consultant credite si finantari 12:28, 26 Septembrie 2022
De vreme ce vi s-a acordat creditul, de ce vi se mai cer documente medicale. Ați primit vreo explicație ?
Buna ziua! Nu, nu am primit nici o explicație . M am trezit cu mesaj sa le dau factura care să dovedească cheltuiala medicala. Era specificat și în contract dar daca nu l am citit... Poate sa îmi facă ceva ? Mulțumesc
În contract este menționată vreo sancțiune pentru necomunicarea facturii medicale. ? Vă prejudiciază cu ceva dacă remiteți factura medicală ?
Nu , nu este menționat nimic ..
Buna ziua,

Banca/IFN -ul poate declara creditul exigibil anticipat daca nu sunt respectate cerintele in urma finantarii (in cazul dumneavoastra prezentarea facturii pentru servicii medicale).

Solutii: Fie prezentati documentele solicitate fie achitati integral prin refinantare ( de la alta institutie bancara/IFN) sau din surse proprii.

O zi placuta!

Alexandru2293 a scris:

Buna ziua! Am luat un credit de la un IFN și nu am fost atent că am luat pentru nevoi medicale cu toate că nu am avut nevoie și acum IFN-ul îmi cere acte doveditoare. Ce pot face in acest sens ? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Încuviinteazã executarea silitã ~ cum o opresc/aflu mai multe detalii ?!? ingerul_danutz ingerul_danutz Buna ziua, Astazi am aflat ca pe site-ul portal.just.ro ca apare 1 dosar cu numele meu la Debitor, iar Creditor o societate IFN de la care am avut luat un ... (vezi toată discuția)
Refinantare credit nou MadalinMcd MadalinMcd Buna ziua, mi-am achiziționat o mașină second hand in rate, finanțatorul este un IFN cu o dobândă uriașă mai exact 56% pe an. Suma plătită anticipat ... (vezi toată discuția)
Executor judecatoresc dupa refinantare marian2013 marian2013 Buna ziua. Situatia sta in felul urmator:o persoana apropiata mie a contractat un credit de la cetelem in 2008.Dupa aproximativ 1 an jumatate(timp in care a ... (vezi toată discuția)