Buna ziua, am chemat în judecată Restaurantul Hanul lui Manuc ptr concediere in perioada de proba
Am reclamat faptul că au 30% angajați străini, și au folosit un dublu standard, împotriva mea
Angajații străini au avut anumite facilități fiscale pina in decembrie 2024
Caut ajutor ptr a dovedi acest dublu standard
Cât și cum să atac în instanță legea 31 care da dreptul angajatorilor sa concedieze în cele 90 zile de proba
Buna ziua
Ce facilitati fiscale a avut un angajat strain in Romania in 2024 in domeniul ospitalitatii
Am proces cu hanul lui manuc, unde fiind concediat ptr nimic as spune
Ei zic ca nu am trecut perioada de proba
O firmă are cam 20% angajati straini, si am ramas socat sa aud ca au tot felul de facilitati
Ma poate ajuta cineva cu articole de lege si ce facilitati au cetatenii straini angajati in industria Ospitalitatii
Multumesc
Buna ziua
Am un conflict cu Legislatia ptr angajatii din afara tarii
Am lucrat 1 luna la Hanul lui manuc
Am fost dat afara, ca nu corespund postului
Insa cei 30% angajati din asia, m-au facut sa cred ca au cu totul alte drepturi
EU am fost concediat in perioada de proba, fara motive suplimentare
Buna ziua
Va rog imi spuneti pot deschide proces civil cu un dezvoltator
Locuiesc in Popesti leordeni ilfov
Deci pot deschide procesul doar in ilfov
Si pot face cererea trimitand pe mail
va multumesc ptr sfaturi
imi puteti spune ce tarif mi-ati pune in caz de reprezentare
si daca ati mai avut cazuri de acest gen
ori daca imi puteti recomanda
si cat ar dura din momentul chemarii in judecata pana la primul termen
vam dat mesaj pe mail si rasp dvs a fost
Buna ziua,raspund zilnic la mai multe intrebari si nu mai tin minte exact problema dvs.Daca puteti sa imi dati mai multe amanunte ar fi perfect.De la data introducerii actiunii si pana la primul termen dureaza cel putin 2-3 luni in functie de volumul de munca,grad de incarcare al instantei respective.Pot sa va estimez si un onorariu in momentul in care imi dati mai multe amanunte,O zi buna !
O intebare am sa deschid dosar in instanta, si sa astept judecatorul sa decida ce expert sa imi faca expertiza apartamentului
sau sa fac expertiza apartamentului si cu ea sa merg in instanta
O intebare am sa deschid dosar in instanta, si sa astept judecatorul sa decida ce expert sa imi faca expertiza apartamentului
sau sa fac expertiza apartamentului si cu ea sa merg in instanta