avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Activitate aristica1957

Activitate aristica1957

Discuție Legea GDPR
Conform legii GDPR,administratorul de asociatie este obligat să nu mai afișeze numele meu pe lista de plată a asociatiei. Este corect? Care este nr legii?
Am primit o instintare de la un executor judecătoresc de poprirea pentru un credit de nevoi personale din anul 2008 pentru care am platit câteva rate, apoi nu am mai putut plăti.Nu m-a instintat banca ci o firmă de recuperare kruk.Suma este de 4800 Ron.Ce pot face,nu am platit din 2008 și nici nu apar în baza de date de râu platnic.
Pentru aplicarea legii 196/2018 trebuie norme metodologice
Discuție Salarizare
Timpul efectiv lucrat este de 4 ore căci nu are încărcare ( nu are ce face, merge acasă) și atunci cum putem să plătim salariul minim.Ma refer la femeia de serviciu asociația de proprietari
Discuție Salarizare
Și dacă nu are încărcare decât pentru 4 ore
Discuție Salarizare
Am întrebat dacă pe noua lege a asociaților de proprietari se poate plati mai puțin decât salariul minim la femeia de serviciu
Într-o asociație de proprietari cu 8 sc. se poate ca o scară să se retragă din asociație întrucât administratorul nu încasează decât curentul pe casa scării în valoare de 1,30 Ron și salariile pentru el la 4ore/zi și femeia de serviciu 7 ore/zi.Suntem nemulțumiți de prestările lor.Ce putem face?
Am 2 locuințe (una moștenire de la părinți în care nu locuiește nimeni și este pe altă scară) in aceiași asociație,este legal să plătesc 4 persoane în loc de 3 persoane (1 persoană la o locuință și 3 persoane la altă locuință ). Noi suntem 3 persoane în total.Este aceeași asociați.