Buna ziua. In vara anului 2014, am fost oprit de politie pe teritoriul Germaniei, fara a depasi viteza, sau a cauza accident, mi s-a facut testul pentru droguri, spre ghinionul meu consumasem 2 saptamani Marijuana, asadar in urina a aparut. Am fost dus la sectie unde mi s-a facut testul sanguvin. Mentionez ca in anul acela aveam anmeldung (act doveditor de locuinta) si masina inregistrata in Germania. Dupa 2,3 luni rezultatul analizelor a ajuns, eu avand in jur de 1.0THC/Mg sange. Am predat permisul, am platit amenda 1.500 euro. Am fost instiintat ca trebuie sa fac teste MPU pentru a putea recapata dreptul de a conduce in Germania. La cateva luni dupa incident mi-am scos toate actele nemtesti si am venit acasa in Romania. Precizez ca permisul nu mi-a fost trimis in tara nici pana in data de azi. Nelamurirea mea este daca eu mai pot conduce pe teritoriul germaniei ca tranzitant , nu mai am acte, masina inmatriculata pe Romania. Si daca da, care sunt conditiile. Sau chiar nu pot conduce deloc pana nu fac testele MPU? De asemenea mi-au spus ca daca fac testele si le trec, o sa primesc permis nemtesc, ceea ce nu vreau. In Romania la sectia judeteana de politie permise, mi s-a spus ca nu apar in baza de date ca suspendat sau anulat. De asemenea precizez ca am 2 ano de cand m-am lasat de viciul de mai sus.