avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat pe teritoriul Germaniei.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat pe teritoriul Germaniei.

Buna ziua. In vara anului 2014, am fost oprit de politie pe teritoriul Germaniei, fara a depasi viteza, sau a cauza accident, mi s-a facut testul pentru droguri, spre ghinionul meu consumasem 2 saptamani Marijuana, asadar in urina a aparut. Am fost dus la sectie unde mi s-a facut testul sanguvin. Mentionez ca in anul acela aveam anmeldung (act doveditor de locuinta) si masina inregistrata in Germania. Dupa 2,3 luni rezultatul analizelor a ajuns, eu avand in jur de 1.0THC/Mg sange. Am predat permisul, am platit amenda 1.500 euro. Am fost instiintat ca trebuie sa fac teste MPU pentru a putea recapata dreptul de a conduce in Germania. La cateva luni dupa incident mi-am scos toate actele nemtesti si am venit acasa in Romania. Precizez ca permisul nu mi-a fost trimis in tara nici pana in data de azi. Nelamurirea mea este daca eu mai pot conduce pe teritoriul germaniei ca tranzitant , nu mai am acte, masina inmatriculata pe Romania. Si daca da, care sunt conditiile. Sau chiar nu pot conduce deloc pana nu fac testele MPU? De asemenea mi-au spus ca daca fac testele si le trec, o sa primesc permis nemtesc, ceea ce nu vreau. In Romania la sectia judeteana de politie permise, mi s-a spus ca nu apar in baza de date ca suspendat sau anulat. De asemenea precizez ca am 2 ano de cand m-am lasat de viciul de mai sus.

Alte discuții în legătură

Interzicere drept de conducere in germania Valentinstancu15 Valentinstancu15 Am lucrat o perioada ca sofer profesionist in Germania. Intradevar nu am nici o scuza din cauza vitezei am reusit sa acumulez 8 puncte de penalizare. ... (vezi toată discuția)
Test mpu cat durează și cat costa? Daniel gabriel zaharia Daniel gabriel zaharia As vrea sa știu dacă cunoaște cineva acest test, în ce consta mai exact cat costa și cat durează? Problema testului e alcoolul. Va mulțumesc și astep ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere pentru cetatean german in romania LauraLars LauraLars Buna ziua, prietenul meu, cetatean neamt, a avut permis de conducere pe teritoriul Germaniei din anul 1993 , dar in 2013 i-a fost ridicat din cauza ... (vezi toată discuția)