avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate Raluca Balascan

Activitate Raluca Balascan

Răspuns la discuția Declarare antecedente penale
Cand veti fi chemat, politia va avea oricum cazierul dumneavoastra. Declarati situatia pe ati prezentat-o aici.
Inscrierea la masa credala presupune sa aflati un numar de dosar de insolventa si sa depuneti o cerere, la acest dosar, la care sa anexati actele doveditoare ale sumei pe care ati platit-o (contract, chitante). Aceasta cerere trebuie sa contina numele celui ce pretinde suma, date de identificare, numarul de dosar de insolventa, al societatii de turism, date de identificare (sediu, CUI). O depuneti la registratura instantei (tribunal), semnata, impreuna cu o taxa de timbru de 200 lei. Exista un termen limita de inscriere la masa credala, asa ca trebuie sa va interesati cat mai curand in legatura cu acest dosar.
Răspuns la discuția Dosar consum alcool la volan
Limitele legale de pedeapsa sunt de la 1 an la 5 ani, insa intre aceste limite, pedeapsa aplicata efectiv, variaza in functie de mai multi factori, printre care si cei pe care i-ati enumerat dumneavoastra. De exemplu, recunoasterea savarsirii faptei, conduce la reducerea limitelor de pedeapsa cu o treime (adica pedeapsa aplicata se va incadra intre 8 luni si 3 ani si 4 luni).
Răspuns la discuția Dosar consum alcool la volan
Inseamna ca asteptati sa se acorde termen, pentru ca inteleg ca nu veti face contestatie. Incepe procedura din faza de judecata.
Răspuns la discuția Informatii despre dosarul penal
Copiile se fac pe cheltuiala dumneavostra, asadar nu veti avea nevoie de hartie.
Răspuns la discuția Dosar consum alcool la volan
Din pacate, este cam tarziu.... Aceasta este o incheiere de Camera preliminara, prin care, asa cum scrie, s-a constatat legalitatea administrarii probelor si a actelor de urmarire. Cu alte cuvinte, daca aveati ceva de obiectat in aceasta faza, acum este prea tarziu!
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Va multumesc pentru clarificari. Este preferata forma sucursalei, fara personalitate juridica sau patrimoniu propriu. Va avea probabil 2-3 angajati si voluntari ce se vor ocupa de aceasta sucursala. Asadar, nu este obligatorie inregistrarea la judecatorie? Se inregistreaza doar la administratia financiara?
Care este procedura pentru deschiderea unui "punct de lucru" al unei asociatii, tinand cont de faptul ca sediul social al acesteia este intr-un sector iar sucursala sau filiala va fi in alt sector?
Răspuns la discuția cadastru si intabulare
@mtvio


Va adresati chiar ADS-ului, pentru ca se poate sa fie litigii pe cladire, cereri de retrocedare...
Trebuie sa trimiteti o cerere prin care solicitati situatia juridica a cladirii.


[Editat - Pct. 2.6. din Regulament: ''Poti apela la functia de citare dintr-un mesaj anterior al altui utilizator cu conditia ca acest citat sa nu se afle pe aceeasi pagina si sa fie doar fragmentul la care te referi. Te rugam sa nu exagerezi cu citarea intregului mesaj daca nu e necesar.'']