lukacs 
	    	Utilizator

lukacs 
	    	Utilizator	    

Raluca Balascan 
	    	Avocat

Raluca Balascan 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 nietniet	                   

Am inteles ca deja (dupa noul cod penal) UP are caracter public iar procurorii nu se vor putea ascunde dupa \\"Urmarirea penala nu are caracter public... in ... (vezi toată discuția)
	                    nietniet	                   

Am inteles ca deja (dupa noul cod penal) UP are caracter public iar procurorii nu se vor putea ascunde dupa \\"Urmarirea penala nu are caracter public... in ... (vezi toată discuția)

MIctheo	                   

1. In ce condtii nu se acorda daune morale pentru vatamare corporala?
2. Care sunt termenele legale de raspuns solutionare a unei urmarire penale ajuns la ... (vezi toată discuția)
	                    MIctheo	                   

1. In ce condtii nu se acorda daune morale pentru vatamare corporala?
2. Care sunt termenele legale de raspuns solutionare a unei urmarire penale ajuns la ... (vezi toată discuția)

Juilk	                   

Pot cere copiii dupa un dosar penal aflat in faza de UP? Eu fiind parte vatamata? sau am doar dreptul de-a studia dosarul? (vezi toată discuția)
	                    Juilk	                   

Pot cere copiii dupa un dosar penal aflat in faza de UP? Eu fiind parte vatamata? sau am doar dreptul de-a studia dosarul? (vezi toată discuția)