Saptamana trecuta am trecut printr-un eveniment neplacut, mai exact am lovit o tanara pe trecerea de pietoni. In urma evenimentului, domnisoara a ajuns la spital, iar in urma examenelor modicale a reiesit ca acesta a avut umarul dislocat. Ia fost pus bandaj "dessault" si a fost trimisa acasa cu mentiunea sa tina umarul bandajat in acest bandaj 3saptamani. Permisul mi-a fost suspendat pentru o perioada de 15zile urmand sa merg sa depun cerere pentru prelungire. Am vorbit cu familia tinerei si cu ea si mi-au spus ca nu au nici o pretentie, ca nu vor sa-mi faca rau etc.
Va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari la care eu nu am raspuns:
- dosarul de urmarire penala mai ajunge la judecatorie?
- ce trebuie sa fac ca sa nu mai ajunga la judecatorie?
- care ar fi pedeapsa minima pe care o pot primi in urma acestui eveniment, dar maxima?
din cate stiu eu facturile la utilitati sunt pe numele firmei administratorului pe adresa blocului.
din ceea ce spuneti dumneavoastra inteleg ca noi catre furnizorii de utilitatii nu avem datorii in schim avem catre firma administratolui care detinea contractele cu acesti furnizori.
administratorul spune ca nu ne elibereaza actele pana nu ii platim datorile catre servicii.
avem dreptul sa oprim apa restantierilor?
in ce conditii putem face acest demers?
in data de 22.02.2018 ne iese decizia pentru infintarea asociatiei de locatari.
momentan nu suntem asociatie de propietari.
firma care adminsitreaza imobilele din complex este adusa de dezvoltator.
nu am nimic de reprosat furnizorului de apa, doar ca vad o problema in modul in care a fost facut, daca eram rau platnici de ce am fost bransati ilegal la alt bloc? daca blocul respectiv nu descoperea acesta ilegalitate? noi ca si locatari al imobilului cu pricina aveam o problema, puteam fi acuzati de furt?
am reclamat celor de la anaf despre emiterea chitantelor fara stampila, fără antet, fără cui, si nu am primit inca nici un raspuns.
sunt locatar intr-un complex residential din jud. ilfov format din 4 blocuri administrat de o firma de administratie sc.......
in data de 12.02.18 in complex s-au deplasat reprezentantii firmei de distributia a apaei SC Apa-Canal Ilfov si au ridicat contoarele blocurilor 1 si 4 pentru datorii catre ei.
datoria blocului 4 catre furnizor, este in valoare de 40000ron, iar datoria restantierilor din bloc este de 17200ron. am incercat sa luam legatura cu administratorul blocului dar acesta nu doreste sa comunice cu noi. am fost la punctul de incasare, punct ce se regaseste in complex sa cerem niste explicatii doamnei care incaseaza (sotia administratorului si asociata in firma), dar aceasta a inceput sa tipe ca nu vorbeste cu noi si a chemat politia amenintandu-ne ca din ziua urmatoare nu mai avem apa.
tin sa mentionez ca administratorul a solicitat celor de la apa care au venit sa ridice contoarele celor 2 blocuri sa lege blocurile abuziv si ilegal la blocul 2 si blocul 3.
pe langa ilegalitatilor comise si enumerate mai sus, acelasi administrator reziliat contractul cu firma de salubritate pentru aceleasi blocuri.
Încasările sunt făcute în baza unor chitanțe în alb....fără antet, fără cui, fără stampila...și refuza explicații sa dea explicații pt sumele încasate de la acest incident....menționez ca în săptămâna 12-16.02 au făcut plăti restantierii
va rog sa ma ajutati cu aceasta speta