avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, Saptamana trecuta am trecut printr-un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, Saptamana trecuta am trecut printr-un eveniment neplacut, ...

Buna ziua,

Saptamana trecuta am trecut printr-un eveniment neplacut, mai exact am lovit o tanara pe trecerea de pietoni. In urma evenimentului, domnisoara a ajuns la spital, iar in urma examenelor modicale a reiesit ca acesta a avut umarul dislocat. Ia fost pus bandaj "dessault" si a fost trimisa acasa cu mentiunea sa tina umarul bandajat in acest bandaj 3saptamani. Permisul mi-a fost suspendat pentru o perioada de 15zile urmand sa merg sa depun cerere pentru prelungire. Am vorbit cu familia tinerei si cu ea si mi-au spus ca nu au nici o pretentie, ca nu vor sa-mi faca rau etc.
Va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari la care eu nu am raspuns:
- dosarul de urmarire penala mai ajunge la judecatorie?
- ce trebuie sa fac ca sa nu mai ajunga la judecatorie?
- care ar fi pedeapsa minima pe care o pot primi in urma acestui eveniment, dar maxima?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Am acroșat un pieton cu oglinda și i-am dat 250 de lei. acum îmi cere bani din nou, ce să fac? crisrian crisrian buna seara mergind cu masina am acrosat un domn in umar cu oglinda ,nu a cazut caci nu aveamviteza ,tocmai trecusem de cale ferata ,iar el era pe carosabil.Mia ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala + parasirea locului accidentului gigic gigic buna ziua! ma numesc george , am 21 ani , si in luna aprilie am avut parte de un eveniment nefericit pt viata mea. am accidentat pe trecerea de pietoni un ... (vezi toată discuția)
Lntrebare accident de munca tgvalina tgvalina Ruda mea a suferit un accident de munca. Tundea iarba si l a lovit un fier de citeva zeci de kg fiind ghidat de macara era in timpul serviciului si era ... (vezi toată discuția)