avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Activitate Cernea96

Activitate Cernea96

Buna ziua Dl. George am depus cererea respectiva ..iar dupa ceva timp ,azi tatal meu a primit o scrisoare de la anaf prin care spun ca in periada anului 2017/2018 am incasat niste venituri de la jocurile de noroc pe care cica nu le-am declarat.Eu stiind ca la un moment dat am declarat ceva similar.Mentionez ca nu stiam pana la ora actuala ca trebuie sa declar veniturile din pariuri online fiind la ajutorul social.Vreau sa stiu ce trebuie sa fac pe mai departe pentru a scapa de problema asta?
Discuție Contract Enel
Mama mea a semnat un contract de furnizare energie electrica Enel si nu a citit cu atenție contractul,. In concluzie vreau să-l anulez si sa raman ca si pana acum, specific nu au trecut decat 18 h de la semnarea contractului. Ce pot face in aceasta situație?
Spre exemplu eu sunt din Gorj dar actualmente sunt student în București și am viza de rezident în Bucuresti pot depune declarația ANAF la sector de care apartin, sau trebuie sa depun tot de unde sunt de origine?
Mai exact cum trebuie sa procedez,ce o sa spun ,imi trebuie alte acte in afara de buletin?
Am primit de la un site ca am scos pe anul 2017 o suma în valoare de 150 lei și trebuie sa o declar la Anaf, ce ma sfatuiti?