avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Activitate AlinB12

Activitate AlinB12

Da. Numai că la mine nu se vrea ... Am acționat în judecată și expertul e cam ciudat ...îmi propune să renunț ...
Mulțumesc


IULIA NEDELCU a scris:

Buna ziua,
Conform Codului Muncii, art. 150 Pentru perioada concediului de odihnă salariatul beneficiază de o indemnizaţie de concediu, care nu poate fi mai mică decât salariul de bază, indemnizaţiile şi sporurile cu caracter permanent cuvenite pentru perioada respectivă, prevăzute în contractul individual de muncă.
Indemnizaţia de concediu de odihnă reprezintă media zilnică a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare celei în care este efectuat concediul, multiplicată cu numărul de zile de concediu.


Buna ziua. Mă numesc Beuran Alin , lucrez că funcționar public într-o comună din Gorj ( compartimentul urbanism și amenajarea teritoriului ) .
Deoarece eu consider că nu mi sa calculat corect indemnizația de concediu de odihna, va rog a-mi explica cum se calculează concediul de odihna in următoarea situație .
Pe lângă salariul de bază , prin dispoziția de salarizare , s-au mai adăugat și sporurile permanente (spor de dispozitiv , spor de confidențialitate, spor de mobilitate) acestea câștigate în instanță , și spor de condiții vătămătoare.
Sporurile permanente câștigate prin sentința civilă intra la calcului concediului sau nu ?
Vă mulțumesc !