avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Activitate nadiathr

Activitate nadiathr

Răspuns la discuția Magazin Online
Buna Diana,

Numele meu este Nadia si reprezint agentia digitala full service Happy Advertising, si credem ca iti putem fi de folos. Avem experienta in dezvoltarea proiectelor de ecommerce si avem un portofoliu vast de magazine online.

Principalele noastre activitati sunt branding, design grafic, dezvoltare web, optimizare SEO și marketing online.

Experiența noastră va contribui în mod esențial crearea unui business online pentru dvs. Nu ne-am limitat la piața de profil națională, pentru că ne-am dorit întotdeauna să ne depășim propriile limite, iar acest lucru ne-a oferit posibilitatea să dezvoltăm proiecte în țări precum Franța, Danemarca, Statele Unite și Australia. În total, avem clienti în 23 de țări, iar numărul este în creștere.

De asemenea, aceste proiecte i-au determinat și pe alții să ne contacteze pentru a ne deveni parteneri. În prezent, agenții din Florida, Boston și Geneva exporta dezvoltarea de proiecte către noi, iar acest lucru ne șlefuiește experiența internațională și ne oferă posibilitatea să fim mult mai versatili când vine vorba de proiecte.

Echipa noastră este alcatuită din 15 oameni profesioniști, autodidacți, experți în domeniile în care activează și care sunt în permanență aflați în depășirea propriilor limite. Acest lucru ne ajută să lucrăm eficient unii cu alții, dar în același timp ne creează mediul ideal de a învăța unii de la alții.

Poti sa rasfoiesti portofoliul nostru aici pentru a-ti face o idee despre cum lucram: [ link extern ] /

Daca ai nelamuriri sau intrebari, nu ezita sa ma contactezi pe adresa mea de email nadia.tahir@happyadv.ro

Multumesc,
Nadia