Buna ziua,
As dori sa aflu cine a fost lichidatorul judiciar al firmei S.C. CONSORŢIUL F.A.T. ROMA S.A. SUCURSALA RM VALCEA care detine arhiva. Multumesc
Am un contract de inchiriere in lei care se deruleaza de mai multi ani si cand am depus declaratia unica in mai 2023, am bifat la Capitolul I, subsectiunea I.1.1 si am completat I.1.1B, Date privind impozitul datorat. Astazi am primit somatie ca nu am platit suma care era trecuta . Am mers la ANAF si au zis sa fac o rectificativa pe 2022 fiindca s-a dublat suma si ca nu trebuia sa completez nimic pe 2022 decat estimat pe 2023. Puteti sa ma consiliati in acest caz? Multumesc mult
Buna ziua, As dori sa stiu daca plata CAS aferenta unui contract de inchiriere intre anii 2013-2018 (conform deciziei de impunere) se poate folosi la recalcularea pensiei la limita de varsta si daca da, ce documente se depun la Casa de pensii.
Multumesc
Buna ziua,
In calitate de administrator al unui SRL medical pot incheia cu SRL-UL un contract de prestari servicii medicale, eu fiind medic si fiind inregistrat ca si profesie liberala(PFI)?
MULTUMESC
Buna ziua
In perioada ian 1993-martie 2001, in calitate de medic, am facut parte din comisia judeteana de expertiza a capacitatii de munca, fiind membru al acesteia. La solicitarea mea, mi s-au eliberat 2 adeverinte in care se specifica suma lunara a indemnizatiei si faptul ca s-a retinut contributia de asigurari sociale (CAS). In decembrie 2017, am depus la casa de pensii cerere de recalculare , dar la emiterea deciziei noi nu a fost luata in calcul aceasta perioada conf. Legii 57/1974, anexa V, cap. II, Ocrotirea sanatatii. Daca este posibil, as dori sa-mi spuneti daca, solicitarea mea este corecta si daca da, ce trebuie sa fac in continuare.
Multumesc
Cu stima,
Rodica Costinea