avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Activitate agario

Activitate agario

Deci,

"În cazul în care la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei publice de conducere de secretar al comunei nu se prezintă persoane care îndeplinesc condiţiile de studii şi condiţia de vechime în specialitatea studiilor de minimum 2 ani, pot candida şi persoane care nu îndeplinesc aceste condiţii, în următoarea ordine:
-persoane care au studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în specialitate juridică sau administrativă;
- persoane care au studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în altă specialitate;
- persoane care au studii medii, absolvite cu diplomă."
Este corect?
CIM-ul se face in acest caz pe o perioada determinata de 1 an (sa presupunem ca a fost castigat concursul de o persoana care are doar studii juridice fara experienta si fara master)?
Daca, DA, atunci cand se face incadrarea si in ce conditii in contract de munca pe perioada nedeterminata?

Multumesc.
Răspuns la discuția Funcționar public debutant
Multumesc frumos.
Bună ziua, se poate scoate la concurs de recrutare in administrația publică un post de inspector/consilier superior sau este obligatoriu sa fie scos numai in grad de debutant?
Bună ziua, la un concurs de recrutare pentru un post de conducere în administrația publică (secretar comuna) este obligatoriu masterul sau studiile postuniversitare domeniul juridic și vechime 2 ani,? Mulțumesc frumos.
Buna ziua, am lucrat intr-o companie incepand din 2009 pe un post de asistent manager pt care mi s-au solicitat studii superioare. Totusi incadrarea a fost facuta pe studii medii (asistent manager), eu nestiind acest lucru. Am aflat cativa ani mai tarziu (in 2012) si am solicitat angajatorului incadrarea pe un post cu studii superioare. Acesta mi-a schimbat incadrarea din asistent manager in asistent director in 2012 - studii superioare.
Pot demonstra cumva ca am vechime in studii superioare incepand din 2009 si nu din 2012? Atributiile din fisa postului sunt identice, ceea ce difera este un singur cuvant: manager in loc de director.
Multumesc anticipat pentru raspuns.