avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Indigo14

Activitate Indigo14

Buna. Sunt intr o relatie cu un barbat divortat cu acte in regula si 2 copii . El vrea sa fie cu mine insa fosta lui sotie imi tot trimite mesaje sa l las in pace si ma face in tot felul prin mesaje . Chiar m a amenintat ca da cu masina peste mine sau ca imi suna parinti sa le spuna ca eu nu il las in pace pe el si ca sunt o femeie usoara si ca din cauza mea a divortat. Ceea ce nu s a intamplat . Ce pot face ca sa ma lase in pace? As vrea macar un avertisment ceva sa pot ,poate asa ne lasa in pace! Chiar a decurs si la copii ! Ii pune sa ii spuna tatalui vorbe grele si chiar o perioada nu il lasa sa i vada doar cand vroia ea. El e alaturi de ei si incearca sa ii duca pe drumul cel bun insa ea ii intoarce prin vorbe urate despre el si il face sa para rau in fata lor . Ce e de facut? Chiar nu stim ce sa mai facem incat sa fie bine si pentru copii si pentru noi. Ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc