avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce pot face cand fosta lui sotie nu ma lasa in pace?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce pot face cand fosta lui sotie nu ma lasa in pace?

Buna. Sunt intr o relatie cu un barbat divortat cu acte in regula si 2 copii . El vrea sa fie cu mine insa fosta lui sotie imi tot trimite mesaje sa l las in pace si ma face in tot felul prin mesaje . Chiar m a amenintat ca da cu masina peste mine sau ca imi suna parinti sa le spuna ca eu nu il las in pace pe el si ca sunt o femeie usoara si ca din cauza mea a divortat. Ceea ce nu s a intamplat . Ce pot face ca sa ma lase in pace? As vrea macar un avertisment ceva sa pot ,poate asa ne lasa in pace! Chiar a decurs si la copii ! Ii pune sa ii spuna tatalui vorbe grele si chiar o perioada nu il lasa sa i vada doar cand vroia ea. El e alaturi de ei si incearca sa ii duca pe drumul cel bun insa ea ii intoarce prin vorbe urate despre el si il face sa para rau in fata lor . Ce e de facut? Chiar nu stim ce sa mai facem incat sa fie bine si pentru copii si pentru noi. Ma puteti ajuta cu un sfat? Multumesc

Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:17, 26 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In functie de situatie se poate depune plangere la politie pentru hartuire si amenintare.
Ar fi bine sa mergeti cu sms-uri sau ce aveti la avocat pentru a fi analizate daca vreti sa aveti sanse mai mari sa rezolvati problema.
Daca mergeti la politie fara avocat e bine sa stiti ca de fel nu prea se rezolva nimic in astfel de cazuri.
Nu sunt considerate o prioritate pentru politia romana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare prin sms andreiionel andreiionel am primit de la o femeie urmatorul mesaj cum ca sotia mea cu care sunt in divort urmeaza sa fie cu un prieten al barbatului ei. Am replicat ... (vezi toată discuția)
Hartuire Mirela T Mirela T Ce risca sotul meu, daca i s a facut plangere penala pt hartuire si amenintare prin sms uri de catre o individa cu care a avut in urma cu 9 ani o relatie de ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am și eu o situație și nu știu cum as putea sa ... Simona0611 Simona0611 Buna seara. Am și eu o situație și nu știu cum as putea sa o rezolv. Tocmai m-am despărțit de prietenul meu din varii motive. Ideea este ca nu ma lasă ... (vezi toată discuția)