avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 363 soluții astăzi
Forum Activitate gioanina

Activitate gioanina

Răspuns la discuția Expertiza dinamica accidentelor
S-a cerut expertiza dinamicii accidentului. Masina am vandut-o si nu intelegeam care e procedura in situatia in care sunt doar plansele foto cu avariile si locul accidentului.Nu vrea sa il scoata vinovat din cauza lipsei asigurarii !
Buna ! Daca la un accident politistul care intocmeste procesul verbal nu observa lipsa R.C.A -ului , eu ca parte vatamata mai pot sesiza ?Sau a fost norocul soferului vinovat ?
Răspuns la discuția Expertiza dinamica accidentelor
Am avocat ! Astept raspunsuri la intrebarile puse . Multumesc !
Buna seara ! A avut loc un accident intre un autobus si autoturismul meu. Vinovat este soferul autobusului, a primit amenda si permisul suspendat. Acesta a facut plangere in instanta , si la 6 luni de la eveniment sunt chemata in instanta ca intervenient si sunt acuzata ca eu sunt vinovata. S-a cerut expertiza de dinamica accidentului. Intrebarile mele sunt : cum se va proceda , avand in vedere ca eu am vandut masina si detin doar planse fotografice ?De ce nu cantareste in proces si faptul ca circula fara asigurare ? Ce masuri sa iau sa ma pot apara si nevinovata fiind ? Va rog , astept sfaturi ! Multumesc !