avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere fara R.C.A.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere fara R.C.A.

Buna ! Daca la un accident politistul care intocmeste procesul verbal nu observa lipsa R.C.A -ului , eu ca parte vatamata mai pot sesiza ?Sau a fost norocul soferului vinovat ?
Cel mai recent răspuns: Consultanta Juridica , Avocat 22:10, 28 Martie 2018
Dvs veti deschide dosar de dauna la BAAR, daca soferul vinovat a condus un autovehicul fara asigurare RCA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident bicicleta-scuter fara rca, cum imi recuperez paguba? Laurentiu Ilea Laurentiu Ilea Am fost implicat ca parte vatamata intr-un accident rutier in timp ce ma deplasam cu bicicleta. Politia a constatat si este mentionat in procedul verbal ca ... (vezi toată discuția)
Vinovatul accidentului auto refuza sa-mi prezinte o copie rca jjwar jjwar Buna Ziua, Am fost implicat intr-un accident rutier cu daune materiale fara victime impreuna cu alti 2 soferi. Politia a constatat accidentul si a gasit ... (vezi toată discuția)
Indrumarea d-voastra e de folos cypyk cypyk in urma cu doua zile un prieten a avut un accident rutier soldat cu raniti nefiind el vinovatul de producerea accidentului. specific ca persoanele ranite in ... (vezi toată discuția)