Buna ziua!In data de 25 oct.2024 am incheiat activitatea la locul de munca avand dreptul la somaj,pe care nu l-am bagat deoarece pe 25.noiembrie m-am angajat,insa cu un contract pe 3 luni,perioada determinata,cu eventuala prelungire daca totul merge bine.Intrebarea mea este,
1.Mai am dreptul sa-mi bag somaj daca nu se prelungeste,cu actele pe care le am de la locul de munca initial?
2.in ce conditie trebuie sa se incheie acest contract pe 3 luni ca sa nu pierd dreptul la somaj(daca mai este cazul),deoarece mi se insinueaza ca nu se prelungeste si stresul este cu atat mai mare,daca plec eu inaintea incheierii acestor 3 luni,ma afecteaza?Nu cred ca mai pot rezista inca 2 saptamani .Va rog,un sfat.
Buna ziua,vreau sa.mi infiintez un Pfa cu inca o persoana,intrebarea mea este,cu cat la suta minim ar trebuii sa intre a 2 a persoana pentru a nu fi obligat sa.i fac contract de munca?Mentionez ca este la vanzare am vrea sa stam amandoua.Multumesc.
Buna ziua,tocmai am terminat CCC si mi.am bagat demisia cu acordul ambrlor parti.Intrebarea mea este,mai am zile de concediu care sa fie platite la lichidare pt cat am lucrat inainte sa intru in CCC?
Buna ziua,urmeaza sa revin la munca dupa CCC,insa am probleme medicale si pana la data inceperii nu ma recuperez.Intrebarea mea este,imi accepta concediul medical sau din cauza suspendarii contractului asta nu este posibil?