avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Infiintare pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Infiintare pfa

Buna ziua,vreau sa.mi infiintez un Pfa cu inca o persoana,intrebarea mea este,cu cat la suta minim ar trebuii sa intre a 2 a persoana pentru a nu fi obligat sa.i fac contract de munca?Mentionez ca este la vanzare am vrea sa stam amandoua.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 17:11, 16 Martie 2020
PFA-ul nu este o societate. Se înființează pentru o persoană fizică autorizată să presteze servicii, ceea ce înseamnă că ambele persoane vor înființa PFA-uri distincte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla cotizare? Villy1liv Villy1liv Villy1liv Villy1liv Buna seara tuturor! As dori sa va adresez cateva intrebari: 1. O persoana fizica autorizata salariata a unei societati comerciale plateste darile catre stat ... (vezi toată discuția)
Operator rsvti -pfa ARYON ARYON Buna ziua , ma numesc Pavel Florin sunt autorizat operator RSVTI din anul 2015 , in prezent activez cu contract de munca norma intreaga la ISPH . Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Pot presta servicii contabilitate? cateldestept cateldestept Ca economist, asociat unic al unui SRL, pot presta servicii de contabilitate pentru PFA si societati cu CA< 35.000 euro? (vezi toată discuția)