avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate alexandra111ax

Activitate alexandra111ax

Deci nu ii pot da in judecata :)). Ei isi pot recupera fiecare leu in parte, punand stapanire pe conturile noastre, pe cand noi nu avem nici o sansa.
Ce mi se mai pare anormal este faptul ca pentru a-mi opri banii au stiut contul, dar pentru a mi-i inapoia a trebuit sa le trimit cateva mailuri + datele contului la cererea lor. Cu alte cuvinte stiu contul doar cand trebuie sa ia bani din el.

Va multumesc foarte mult pentru raspuns!
Buna ziua,
Am avut o poprire pe cont pentru o amenda, s-au retras suma + comisionul bancar aferent tranzactiei si masura popririi a fost ridicata. Ulterior, la cateva luni dupa aceasta, a fost virata din nou catre directia impozite si taxe locale aceeasi suma + un comision mai mare (s-a virat dintr-o alta banca). Mi s-a spus ca imi va fi returnata doar suma initiala, fara comision.
Intrebarea mea este: cine ar trebui sa imi returneze comisionul? Este legal sa suport eu plata comisionului pentru eroarea lor?
Precizez ca nu este o suma mare, insa nu este normal sa se intample asa!

Va multumesc!