avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Activitate edward72

Activitate edward72

Daca ati putea sa fiti mai explicit cei care citesc acest articol ar putea intelege mai bine despre ce este vorba.
De exemplu ati putea specifica daca persoanele care fac parte din asa zisa conducere sunt buni platnici si doresc sa schimbe ceva in bine in cadrul asociatiei sau doresc sa faca din functiile pe care au fost alesi "arme de razbunare" impotriva unor persoane din cadrul asociatiei, motivele pentru care au fost alesi, daca s-au respectat prevederile legale la desfasurarea sedintei, respectiv prevederile Legii 230/2007, cati din cei care au votat sunt in conflict cu asociatia, daca s-au luat toate voturile in considerare daca s-a emis o hotarare judecatoreasca care sa ateste modificarea actelor constitutive ale asociatiei si asa mai departe.
Pentru a nu induce in eroare pe cei care citesc cele scrise, dl. SCLIPEINICU ar trebui sa fie mai explicit.
La toate cele specificate mai sus sa vina si cu explicatii.
Mie asa mi se pare normal in momentul in care cere sfaturi pe acest site.
SCLIPEINICU a scris:

Este normal sa platesti cheltuielile lunare afisate. Administratorul na a afisat niciodata aceste liste de cand sa infiintat asociatia (din aprox 1400 propietari unul tot o vedea) si solicita bani fara sa motiveze cerinta.La care asociatie din Romania cheltuielile sant secrete si nu au fost cunoscute nici de comisiile de cenzori care din acest motiv si-au dat demisia.La care asociatie de propietari din Romania/administratorul voteaza inAG impotriva ideii ca asociatia sa detina CEX si comisie de cenzori,Poate se motiveaza prin faptul ca asociatia este din VIDELE.


Stimate dle SCLIPEINICU, daca ati fi stat de vorba si cu proprietari care isi platesc datoriile sunt sigur ca acestia va vor confirma faptul ca listele au fost afisate lunar. Cat despre faptul ca unii membri ai CEX si CC si-au dat demisia, va asigur ca nu a fost din cauza faptului ca aceste cheltuieli nu au fost cunoscute ci datorita faptului ca au fost actionati in instanta pentru neplata datoriilor.
Iar in legatura cu faptul ca administratorul voteaza in AG impotriva ideii ca asociatia sa detina CEX si comisie de cenzori, va rog sa informati corect pe cei care citesc situatia ca administratorul nu este impotriva alegerii CEX si CC, dar acest administrator, pe care doar dumneavoastra si inca vreo 30 de persoane in situatia dumneavoastra (respectiv neplatitori de la infiintarea asociatie), doreste ca din aceste organisme de conducere sa faca parte oameni care sunt cu plata la zi si nu au restante ca dumneavoastra si care doresc sa schimbe ceva in bine.
Victor Brosser a scris:

Nu este normal sa dizolvati asociatia.
Utilitatile pe ce nume vor fi?
Daca o persoana refuza sa plateasca , cine o cheama in instanta pentru recuperarea datoriilor?

Tocmai asta urmaresc cei care au fost la sedinta AGP. Sa nu mai plateasca si de aceea nu au luat in considerare imputernicirile administratorului, care este coproprietar al unui apartament aflat in cadrul asociatiei.
De ce nu specifica dl.SCLIPEINICU ce l-am rugat mai sus?
Răspuns la discuția Intrebare\Raspuns Primarie
Dupa cum vi s-a explicat atat de Primarie cat si de catre Asociatia de proprietari, listele sunt afisate lunar dar nu pot fi si pazite de unii proprietari aflati in situatia dumneavoastra, respectiv cu debite catre aceasta, care procedeaza la distrugerea lor. La alte scari aceste liste rezista mai mult timp, nu stim de ce la dumneavoastra nu.
Răspuns la discuția Intrebare\Raspuns Primarie
Domnule SCLIPEINICU va rugam sa precizati ca acel Proces Verbal prin care a fost demis presedintele acestei Asociatii de Proprietari a fost scris de acasa de unul dintre proprietari si face obiectul Dosarului de cercetare penala nr. 808/P/2017, pentru infractiuunii prevazute de art. 320 Cod penal.
Stimate domnule SCLIPEINICU d-voastra ati deschis aceste topic, respectiv"Administratorul care nu este propietar poate sa vina in AG cu 113 imputerniciri?", in care ati dat date eronate, iar eu am incercat sa cer sa faceti niste completari la cele afirmate de d-voastra pentru ca cei care citesc, sa inteleaga motivul pentru care au fost date acele imputerniciri.
Pentru intrebarile puse de dumneavoastra ve-ti primi raspunsurile in topicurile in care ati deschis aceste subiecte.
Cu stima si respect!
SCLIPEINICU a scris:

La a doua sedinta a AG,am fost 40 propietari plus administratorul.Tot ce am votat (alegerea CEX,a comisiei de cenzori,etc.).administratorul si inca un propietar au votat contra,Este legal? Daca nu,ce lege a incalcat ?


Ma scuzati ca intervin, dar as dori sa o completare de la dl. SCLIPEINICU

Care este suma datorata catre Asociatia de Proprietari de cei prezenti si in speta a dumnealui?
Cati din cei 40 de proprietari prezenti au dosare pentru neplata sau pentru alte motive cu Asociatia?
Cati din cei alesi de dumnealor in CEX au dosare pentru neplata sau pentru alte motive cu Asociatia?
De ce nu a specificat tot ce s-a votat de catre cei prezenti? de exemplu: "Dizolvarea Asociatiei"
Daca cei alesi in CEX , au dosare pentru neplata sau pentru alte motive cu Asociatia, respectiv si dumnealui, fiind ales membru CEX, sunt compatibili cu aceste functii sau se afla in conflict de interese?