Nu este precizat pentru ce a fost făcută plata. Am incercat să vorbesc cu soția lui care mai este și medic la Regina Maria: n-am știut că o femeie poate vorbi într-un așa hal.
ynocentta a scris:
In documentul de transfer bancar este precizat pentru ce a fost facuta plata?
Buna ziua,
Am stat cu chirie intr-un apartament pentru 3-4 zile pentru suma de 650 lei, bani care ne-au fost opriti atunci cand ne-au pus sa parasim apartamentul, obligandu-ne sa ne scoatem toate lucrurile pe scara... Am plecat de-acolo din cauza gandacilor - persoana cu care stateam se simtea rau, nu putea manca, a plans... n-a mai vrut sa stea.
Proprietarii sunt foarte agresivi, ameninta si injura, n-au vrut sa chemam deratizarea si sa-i plateasca - nu reusesc sa ma inteleg cu ei pentru a ne da partea de bani inapoi.
Ce pot face in cazul in care n-am incheiat un contract de inchiriere, dar am dovada transferului bancar in contul sotiei pentru suma de 2300 lei? Daca ar fi sa impartim 1100 lei /luna "impartiti" la 30 zile, ar fi 36 lei / luna "ori" 4 zile "egal" 144 lei. Cum as putea recupera suma de 500 lei? Sa nu mai pun in calcul 2 zile folosite pentru a ne muta lucrurile.
Ei ma acuza de hartuire si santaj. Cum m-as putea face vinovat de asta daca eu nu vreau decat sa recuperez banii dati pentru chirie?